Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MEŞHUR SARIYER BÖREKÇİSİ ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

MEŞHUR SARIYER BÖREKÇİSİ ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI
Meşhur Sarıyer Börekçisi, Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde açıldı. Açılışa özel fiyatların yarı yarıya indirimli sunulduğunu ifade eden işletme sahibi Rüstem Demir, Çerkezköy’ün ve bölgenin damak tadına hitap edeceklerini söyledi.

Meşhur Sarıyer Börekçisi, Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde açıldı. Açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Cengiz Memiş, Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Necat İlhan, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, 81 vilayetten vatandaşın yaşadığı Çerkezköy’de yeni bir iş yeri açılışına katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İşletmenin Çerkezköy’e ve bölge halkına hayırlı olmasını dileyen Yılancı, işletme sahibi Rüstem Demir’e de teşekkür etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş da hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Her yeni işletme açılışında daha çok mutlu oluyoruz. İnşallah Çerkezköy’ümüzde her kesime hitap edecek güzel işletmelerin açılışını yine hep birlikte gerçekleştiririz. Bu vesileyle işletme sahibi kardeşimizi kutluyor, işletmenin tüm Çerkezköy halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

40’IN ÜZERİNDE ÇALIŞANLA İSTİHDAMA DOĞRUDAN KATKI

Yaklaşık 26 yıldır, gıda sektöründe çalışan ve vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak için sürekli kendisini geliştiren Rüstem Demir, İstanbul’un çeşitli ilçelerinin ardından Çerkezköy’de de şubesini açtı. İş yerlerinde 40’ın üzerinde vatandaşa istihdam sağlayan Rüstem Demir, kendisinden şu sözlerle bahsetti; “Erzurum doğumlu olup 1981 yılında dünyaya geldim. Bu işe 15 yaşında başlayıp, 19 yaşında iş sahibi oldum. 2000 yılından beri çoğu insana iş imkanı sağlayıp bugünlere geldim. İstanbul’un Esenyurt, Avcılar ve Beylikdüzü ilçelerinde 40 kişiye iş istihdamı sağlıyorum. Ve şimdi Çerkezköy Fatih Mahallesi’nde de yeni açtığımız yerimizde çerkezköy halkına güleryüzlü hizmet ve birinci kalite kahvaltı hizmeti sağlıyoruz. Burda da 15 kişiye iş istihdamı sağlıyorum. Her zaman güleryüzle müşterilerimize hitap ediyoruz. Burada bütün her kesime hitap edebileceğimiz kahvaltı kalitemiz vardır. 2000 yılından bugüne uzanan lezzeti Çerkezköy halkımızın da hizmetine ilk şubemizle başlamış bulunmaktayız” dedi.

YÜZDE 50 İNDİRİMLE SATIŞA SUNULDU

Açılışa özel avantajlı fiyatlar sunduklarını ifade eden Rüstem Demir; “Fiyatlar açılışa özel yarı yarıya indirimdedir. Çeşitli börek ve poğaça çeşitlerimizle vatandaşlarımız için en iyisini yapmaya hazırız. Çeşitlerimizden bazıları; Kol böreği çeşitlerimiz, Patatesli, kıymalı, peynirli, ıspanaklı. Sade(küt) böreğimiz. Su böreğimiz; kaşarlı, adana böreğimiz, pastırmalı adana böreğimiz ve 8 adet açma, 8 adet poğaça ve 4 adet simit çeşidimizle hizmetinizdeyiz. Bunların dışında, kıymalı, peynirli, patatesli kır pidemiz. Kaşarlı, sucuklu, kuşbaşılı, kavurmalı açık pidemiz, Eyüp güvecimiz ve meşhur Sarıyer böreğimiz tüm Çerkezköy halkının hizmetine açılmıştır” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!