Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA ÇETİN, DEPREM BÖLGESİNDE BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

MUSTAFA ÇETİN, DEPREM BÖLGESİNDE BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında Hatay AFET Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Ardından Kahramanmaraş’a geçen Başkan Çetin, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelerek, Bakan Soylu’ya Kapaklı Belediyesi’nin deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HATAY AFET KOORDİNASYON MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN TOPLANTIYA KATILDI

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, Hatay'ın da aralarında bulunduğu 11 ilde etkisini gösteren depremler sonrası başlatılan arama, kurtarma, yaşam destek ve sağlık faaliyetleri devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında Hatay AFET Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen toplantıya belediye başkanlarıyla birlikte Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de katıldı. Toplantıda, belediyeler tarafından bölgeye yapılan çalışmalar, konteyner ve çadır kentlerde vatandaşlara ulaştırılan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

BAKAN SOYLU İLE GÖRÜŞTÜ

Hatay’ın ardından Kahramanmaraş’a geçen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü. Başkan Çetin, Bakan Soylu’ya Kapaklı Belediyesi’nin deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AFETZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Yaman ve teşkilat mensupları ile Elbistan Yetim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada konaklayan afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çetin, ardından konteyner kentleri ziyaret etti.

“BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, bölgede yaraların bir an önce sarılması ve şehrin bir an önce normale dönmesine katkı sağlamak amacıyla var güçleriyle desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Başkan Çetin, “Depremin yıkıcı etkisini bir an evvel ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak tüm gücümüzle buradayız. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!