Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA ORDU, “SAAT KULESİ ÇERKEZKÖY’E TAKILAN KIRAVATA BİR LEKEDİR”

MUSTAFA ORDU, “SAAT KULESİ ÇERKEZKÖY’E TAKILAN KIRAVATA BİR LEKEDİR”
Çerkezköy’ün sevilen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, basın açıklamasında bulundu. Ordu, yaptığı açıklamasında, Çerkezköy Belediye Meydanı’nda bulunan saat kulesinin meydana yakışmadığını ifade eden Ordu; “Meydanda bir ucube gibi duran saat kulesi Çerkezköy’e takılan kıravata bir lekedir” dedi.

Ordu, yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “Belediyenin Atatürk Caddesi ve Öztrak caddesi üzerinde yapmış olduğu çalışmalar ve meydan düzenlemesi için olayın katkısı olan belediye başkanımıza ile mühendislerimize varana kadar emeği olan herkese teşekkür ederiz. Asbes boruların kaldırılarak böyle bir icraate girilmesi lazımdı. Vatandaş mağduriyeti çok büyük sıkıntı olmuştu. Aslında şu anda yapılan bu işlerin, düzenlemenin, 2004 yılında yapılması lazımdı. Çünkü o zaman çok daha işlerin iyi gidecekti. İktidar partisi Çerkezköy’deydi. O zaman imkanlar daha fazlaydı. Fakat 2 dönem bu iktidar partisini temsil eden belediye ‘Lay lay lom’la günleri geçirmişti. Şu anki bu düzenleme çalışmalarından dolayı Vahap Akay’ı tebrik ederiz. Ama birileri hala belediye meydanında altın bulunmuş, ondan dolayı proje iptal edilmiş dedikoduları yaymaktadır. Meydan düzenlendikten sonra ise maliyetin yüksek olduğunu ve birilerinin bundan menfaat sağladığı dedikodularını ortaya atıyorlar” ifadelerine yer verdi.

“DESTEK VERSİNLER, VERMEYECEKLERSE SUSSUNLAR”

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Ordu; “Eğer bu arkadaşlar samimi ise belgelerini alıp şikayetlerini hukuk mahkemelerine yapmaları lazım. Adalete gitmeleri lazım. Ama yok samimi değilseler, seslerini kesmeleri lazım. Başkana gidip açık açık bu maliyetin yüksek olduğunu veyahut belediye meydanını bilerek kazıp altın aradıklarını söylemeleri lazım. Benim de düzenleme hakkında rahatsız olduğum konu var. Örneğin saat kulesinin oraya hiç yakışmadığını, engelden başka bir şeye yaramadığını yıllardır görüyorum. Saat kulesinin yılda 365 günün, 300 gününde doğruyu göstermediğini, ucube gibi orada bulunduğunu belirtmek istiyorum. Yıllardır Çerkezköy’e katkıda bulunduğumu ve seçmenini iyi bildiğim için o saat kulesinin kaldırılması için anket veyahut referandum yapılması gerekmektedir. Ve o saat kulesinin oradan kaldırılması lazım. Onun yerine büyük bir zeytin ağacı dikilip altına da su akan bir çeşmenin konularak, vatandaşların geçerken ellerini, yüzlerini yıkayıp en azından bir su içmesinin daha faydalı olacağını ama eski belediye yönetimi kucağımıza bıraktığı Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki 1445-46 adanın nasıl tekrar geri döndüğünü, belediyeye kazandırıldığını, memlekette çok iyi hakimler olduğunu gösterdi. Biz buna güvenerek Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde otopark yapılan eski alanı tekrar yeşil alana çevirdiğimiz için buna manevi destek verilsin. Vermeyeceklerse sussunlar. Benim bakışım olarak ve insanlardan gördüğüm kadarıyla belediye meydanı Çerkezköy’deki takım elbisenin kıravatı oldu. Lakin bir leke var, o da saat kulesi” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!