Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUSTAFA YEL’DEN ÇERKEZKÖY YOLLARINA UKRAYNA BENZETMESİ

MUSTAFA YEL’DEN ÇERKEZKÖY YOLLARINA UKRAYNA BENZETMESİ
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Ekspres Gazetesini ziyarette bulundu. Mustafa Yel gazete çalışanları ile bir araya geldi. Gazetecilerin özel sorularını yanıtlayan Yel Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yel, ÖTV indiriminden, Tarım Kredi Kooperatiflerinden, ekonomik problemlerden ve Dünya’nın küresel bağlamda nereye doğru gittiğinden bahsetti. Ayrıca Milletvekili Yel, Çerkezköy Belediye yönetimini de eleştirdi.

ÇERKEZKÖY’Ü RUSYA MI VURDU?

Birçok bölgede altyapı çalışmaları olduğundan ancak bu kadar ağır işlemediğinden bahseden Mustafa Yel, Çerkezköy yollarını Ukrayna’nın Rusya tarafından bombalanmış şehirlerine benzetti.

ŞİRKETLER DEVLETLERİN YERİNİ Mİ ALIYOR?

Milletvekili Yel, Metaverse, Blockcahin, CRSPR, NEURALINK, gibi yeniliklerin sistemi nasıl değiştirdiği, Dünya’da gerçekleşen teknolojik ve bilimsel gelişmeler ile birlikte ulus üstü yapıların devletlerin yerini alabilme ihtimalini değerlendirdi. Yel, Daha önce ki dönemler de sivil toplum kuruluşları için aynı ihtimalin olduğunu söylerken, şirketlerin artık pek çok ülkeden daha güçlü olduğuna ve devletleri etkileyebilme noktasına kadar geldiğinden bahsetti. YEL, “Şirketlerin devletlerin yerini alacağını düşünmüyorum. Kısa vadede mümkün görmüyorum. Uzun vadede ise şirketlerin ulus devletler üzerinde etkisinin artacağını düşünüyorum.” dedi.

ÇERKEZKÖY DEVLET HASTANESİNDE RANDEVU YOK

Çerkezköy Devlet Hastanesinde randevu alınamaması problemi hakkında Yel, Merkezi randevu sisteminin revizyona girmesi sebebiyle aksaklıklar yaşandığından ve Sağlık Bakanlığının bu noktada çözüm çalışmalarının devam ettiğini söyledi. YEL, sorunun azalmakta olduğuna değinirken doktorların sayı olarak kısıtlı olmasının önüne geçilip atamaların artacağını söyledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ARABA ALMAYIN ÇIKIŞI

Kılıçdaroğlu’nun kendi iktidarları döneminde ÖTV indirimine gidileceği yönündeki açıklamaları hakkında konuşan YEL, “Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne yazık ki sorumsuz açıklamaları devam ediyor. Kendisinin üstünde sorumluluk yok, istediği gibi konuşuyor. Bizim sistemimiz vergi gelirleri ile güçlenen devlet yapısı ve bunun halka yansıması. ÖTV alanında ise Maliye Bakanlığımızın çalışmaları var. Kendisi açıklayacaktır.

MİLLETVEKİLLİĞİNDEN SONRA NE İŞ YAPACAK?

Kendi kariyeri hakkında da konuşan Mustafa Yel, görev verilirse Milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Milletvekilliği sonrasında ise kendi özel işleriyle alakalı çalışmalar yapmak istediğini ifade etti.

TİP-1 DİYABET

Ayrıca Vatandaşların TİP-1 diyabet hastalığının tedavisi için resmi kurumlardan cevap alamaması sonucunda gelen şikayetleri not alan YEL, konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.

HAYAT PAHALILIĞI BİTECEK

Hayat pahalılığı hakkında açıklamalarda bulunan YEL, pandeminin Dünya ekonomisini bozduğunu ve Rusya – Ukrayna savaşının enflasyonu arttırdığını söyledi. Yapılan zamlar ile vatandaşın hayat pahalılığı karşısında ezilmemesi için ellerinden geleni yaptıklarından bahsetti. Mustafa Yel, “Tarım Kredi Kooperatiflerinin sayısı 1200’den 2000’e çıkartılacak. Böylece fiyatların düşmesi hızlanacak. Türkiye hayat pahalılığı noktasında en zor dönemi atlatmıştır” dedi. Ayrıca Yel, tarım ve hayvancılık alanında da desteklerin artacağından, duyuruların da daha etkili yapılacağını söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!