Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MUZAFFER YAZTEPE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUZAFFER YAZTEPE ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, 29 ocak Pazar Günü Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan seçimli olağan kongrede başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe yaptığı yazılı basın açıklamasında 29 Ocak tarihinde kooperatifin yapılacak olan seçimli olağan kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı. Yaztepe açıklamasında şöyle dedi; “Kooperatifimizin 29 Ocak tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurulunda başkanlığa adayım. Kooperafif olarak tamamlayamadığımız işlerimiz var. Uzun zamandır rakipsiz olarak seçimlere katıldık, bu dönem başka adaylarda var. Kendimizi sınamak test etmek için bu yarışa yeniden kooperatif ortaklarımızın büyük bir çoğunluğunun talep ve destekleri ile katılıyorum. Kongrede bu güne kadar neler yapmışız veya yapamamışız üyelerimizin istekleri beklentilerine cevap verebilmişiz mi hakkaniyetli güvene dayalı istikrarlı olarak sürdürdüğümüz çalışmalar ile görevimizi layıkıyla yapabilmişiz mi karşılığını görmek istiyorum. Görev aldığımız sürede kooperatifin güçlenmesi iyi çalışması kaliteli hizmet vermesi amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda kendimize pay çıkartmadan tavizkar olmaktan kaçındık. Doğru olan yapılması gereken neyse onu yapmak için çaba gösterdik, geçen sürede başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Trakya 29 Bölge Birliğine bağlı yirmi yedi başarılı kooperatif arasında ilk beşin içindeyiz. Ve en üst kredi limitini uzun zamandır üyelerimize kullandırabiliyoruz. Ve buda bize gurur veriyor. Üyelerimizin de kredi taksitlerini zamanında ödeme gayretleri bizleri ayrıca cesaretlendiriyor ve kooperatifimiz ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor. Üyelerimizin kredilerini zamanında ödeme gayretleri dediğim gibi bizleri cesaretlendirdiği gibi kredi taksit ödemelerindeki gecikmelerin makul seviyede olması kredi taksit takip oranın düşük olması Halk bankasına karşı sorumluluğumuz dahilindeki en önemli kriter olarak karşımızda duruyor. Halk Bankası, kooperatif ve üyelerimizin arasında bir denge oluşturup görevimizi en iyi şekilde  yapmak gayretindeki sorumlu olduğumuz konularda kooperatifin fiziki yapısına zarar vermeden  üyelerimize karşı azami dikkat ve çaba gösteriyoruz. Bilindiği gibi pandemi dönemi hepimiz için oldukça sıkıntılı ve zor geçti, çok şükür onu da atlatıp normale dönme yolunda hızla ilerliyoruz” İfadelerini kullandı.

“SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET ETTİM”

Muzaffer Yaztepe açıklamasını şöyle noktaladı, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifinin bir üyesi olarak Yönetim kurulu başkanlığı görevini kendim için büyük bir şans olarak gördüm, görevimi hiçbir zaman ihmal etmeden görev bilinci ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek hakkım olmayan hak etmediğim hiçbir şeye el uzatmadım, çıkar menfaat ilişkisine girmedim. Bu güne kadar bize inanan güvenen destekleyen her bir üyemize ve Çerkezköy esnaf ve sanatkarlarına sevgi ve saygıyla çok teşekkür ediyor,29 Ocak 20233 Pazar günü Atatürk Kültür merkezinde yapacağımız seçimli olağan genel kurul toplantımızda üyelerimizin desteklerini bekliyorum. Tüm üyelerimize sağlıklı bol kazançlar diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!