Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“ÖĞE DE, AKAY DA BENİMLE ANTRENMAN YAPAMAZLAR”

“ÖĞE DE, AKAY DA BENİMLE ANTRENMAN YAPAMAZLAR”
Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız; “Onlar siyaset meydanında bizimle antrenman yapamazlar, onlar daha çok çaylaklar. Onlara tek bir şey söylüyorum. Ben 40 yıldır Çerkezköy’de yaşıyorum. Hiçbir şey yapmayıp Kızılpınar’da kendime açmış olduğum seçim irtibat bürosunda hiç masraf etmeden, hiçbir emek harcamadan orada otururdum, sadece 300-500 oy alırdım. Biz 12 mahallede gece gündüz geziyoruz. Eğer bizim bölme gibi bir niyetimiz olsaydı 2019’da Abdullah Öğe gibi perde arkasından masalarda iş çevirir AK Parti’ye kaybettirirdik. Ahmet Yıldız’ın tarihinde kirli siyaset yok” dedi.

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Oda temsilcileri, STK temsilcileri, hemşeri dernekleri, kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“BELEDİYE BAŞKANININ MAKAM ODASI OLMAZ”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda konuşan Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, “Bir belediye başkanının kapısı olmaz. Halkla belediye başkanı arasında randevu olmaz. Halk öğretmendir, belediye başkanı öğrencidir. Tarihte görülmemiştir öğrencinin öğretmene randevu verdiği. Rabbim nasip ederse belediyeyi kazanırsak, ilk yapacağımız iş belediye başkanının makamındaki kapıyı sökmek olacak. O kapı tüm vatandaşlarımıza açık olacak. Yine halk belediyeciliği olarak diyoruz ki bir belediye başkanı 12 mahalle muhtarımızla istişare halinde olacak. Çünkü bir ilçe sadece belediye başkanından ibaret değildir. Belediye başkanı o şehrin mülki amiridir. Muhtarlarımız da mahallelerinin seçilmiş mülki amirleridir. Her ay meclisten 3 gün önce mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip, mahallelerimizin sorunlarını dinleyip gerekirse sorunları meclis gündemine getirip çözeceğiz. Bir belediye başkanı her zaman makamında olmayabilir. Sahalarda olacak, büyükşehirde olacak, Ankara’da olacak. Bölgesine hizmet getirecek. Ama belediyede 2 tane sekreter var. Ama halk belediye başkanını görmeye geldiği zaman gelen kişinin telefon numarasını alacak. Başkan o gün belediyeye gelsin gelmesin o vatandaşı arayacak. Bizim milletimiz çok asil bir millet. 5 sene sonra broşür dağıtmaya gerek yok, o millet seni bırakmaz zaten. Şu anda belediye başkanı adayı olanların birçoğundan daha tecrübeliyim. Vahap beyden de Abdullah Öğe’den de. 22 yıldır siyasetteyiz. Halkımızın sorunlarını çok iyi bilen bir kardeşinizim. Bugün vizyon projelerimizi, hayallerimizi anlatacağız. 10 sene önce, 15 sene önce olması gereken projeleri bugün anlatıyoruz. 571 sene önce Fatih sultan Mehmet karadan gemileri geçirdi, yıl 2024 olmuş, biz hala yol, su, park konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

“ONLAR BIRAKIN SİYASEYİ, BENİMLE ANTRENMAN YAPAMAZLAR”

Tek başına meydanlarda hiçbir destek almadan çalıştığını aktaran Yıldız, “Biz meydanlara indiğimizde ‘bizim arkamızda bir genel başkan yok, bir parti bayrağı yok. Biz sadece bize gönül verenlerle v gerçek anlamda Çerkezköy’de halk belediyeciliği ile yola çıkan dostlarımıza, ağabeylerimize sahibiz’ dedik. Ve gece gündüz çalışmaya başladık. Bir yandan mücadele ederken, bir yandan da aday birkaç arkadaşın gittikleri yerde bazı söylemleri kulağımıza geldi. Demişler ki ‘Ahmet Yıldız oy bölmek için çıktı.’ Kişi kendinden bilir işi. Onlar siyaset meydanında bizimle antrenman yapamazlar, onlar daha çok çaylaklar. Onlara tek bir şey söylüyorum. Ben 40 yıldır Çerkezköy’de yaşıyorum. Hiçbir şey yapmayıp Kızılpınar’da kendime açmış olduğum seçim irtibat bürosunda hiç masraf etmeden, hiçbir emek harcamadan orada otururdum, sadece 300-500 oy alırdım. Biz 12 mahallede gece gündüz geziyoruz. Eğer bizim bölme gibi bir niyetimiz olsaydı 2019’da Abdullah Öğe gibi perde arkasından masalarda iş çevirir AK Parti’ye kaybettirirdik. Ahmet Yıldız’ın tarihinde kirli siyaset yok. Eğer Ahmet Yıldız o koltuğa kirli siyasetle oturacaksa Allah bana o koltuğu nasip etmesin. Hiçbir kelimemde iftira olmaz, karalama olmaz. Biz hizmet etmek için siyaset meydanında er meydanı gibi savaşırız. Demişler ki ’31 Mart gelmeden Ahmet Yıldız çekilecek.’ Bağımsız belediye başkan adayı çıkmamın tek sebebi bir tarafta samimiyetsiz Abdullah Öğe, bir tarafta 2 dönemdir Çerkezköy’ü yönetemeyen beceriksiz CHP belediyesi, Vahap Akay. Bizler ‘bağımsız, bu millete hizmetkar, bu millete kardeş, bu millete evlat, bu milletin yarasına merhem olacak bir kişi lazım, bir yiğit lazım. Bu yiğidin de arkasında dağ gibi ordu lazım’ dedik, er meydanına indik. Gün geçtikçe büyüyoruz. Bizlerin gün geçtikçe büyüdüğünü gören o gruplar türlü türlü karalamalara başladılar. 31 Mart akşamı sandıklar açılana kadar her sandığın yanında bir kardeşimiz olacak. Biz burada şahıslarla yarışmıyoruz. Benim rakibim Abdullah Öğe, Vahap Akay değil. Olamazlar da. Ben burada partilerle yarışıyorum” diye konuştu.

“HALKI KANDIRMAYA KİMSENİN HAKKI YOK”

“Millet halk belediyeciliği istiyor” diyen Yıldız, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Halk bağımsız belediyecilik istiyor. Ankara’dan talimat almayacak belediyecilik istiyor. Hayallerimi sizlerle paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Vahap Akay geçen gün sanayi sitesine gitmiş, ‘Biz sanayi sitesiyle ilgili projelerimizi yapacağız, Sanayi Bakanlığı’na götüreceğiz. Bunu hayata geçireceğiz’ demiş. Sanayi sitesi sorunu Çerkezköy’de 15-20 yıldır var. 10 yıldır da sen belediye başkanısın. Sayın Akay, esnafımı, vatandaşımız kandırma. 10 yıldır yapmadığın projeyi bugün mü hayata geçireceksin? Halkı kandırmaya, halka yalan söylemeye hiç kimsenin hakkı ve haddi yok. Aynı şeyi Abdullah Öğe de söylemiş. Ya Abdullah Öğe, siz şaka mısınız? Siz belediyeyi yönetmeye talipsiniz. Bilmiyorsanız gelin eğitim vereyim. 5 sene Çerkezköy’de ilçe başkanlığı yaptın, Cüneyt Yüksel sen de 5 sene il başkanlığı yaptın. Eğer derdiniz halka hizmetse, derdiniz Hakk’a hizmetse, derdiniz Çerkezköy’de esnaflarımızın mağduriyetini gidermekse sen ilçe başkanıydın, sen il başkanıydın, Ankara’da da Sanayi Bakanı vardı. Vahap Akay ve Kadir Albayrak’la 4 kişi birleşip Çerkezköy’e bu hizmeti getirseydiniz. Kim vardı önünüzde engel, Ahmet Yıldız mı engeldi? Hayallerimi, Çerkezköy’de yapmak istediklerimi paylaşacağım. Paylaştıklarımın içinde yol, su, park yok. Çünkü bunlar bizim olmazsa olmaz asli görevlerimiz. Biz Çerkezköy’ü vizyon kent yapacak projelerimizi anlatacağız” dedi.

PROJELERİNİ TANITTI

Konuşmasının ardından Ambardere Gençlik Merkezi Projesi,  Canlı Hayvan Pazarı Projesi, Sokak Hayvanları Barınak Projesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Katlı Otopark Projesi, Şelale Park Katlı Otopark Projesi, Veliköy Gençlik Merkezi Projesi, Veliköy Kapalı Pazar Yeri Projesi, Kızılpınar Gençlik Merkezi Projesi, Kızılpınar Osmanlı Hamamı Projesi, Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri, KızılpınarKocameşe Mesire Alanı Projesi ile her mahallede hayata geçirecekleri kreş projelerini tanıtan Ahmet Yıldız, ev hanımları için evde iş imkanı, yeni evlenen çiftlere 25 bin TL para desteği sağlayacaklarını belirtti. Öksüz ve yetim çocuklar ile şehitlerimizin çocuklarının eğitimine tam destek vereceklerini söyleyen Yıldız, “Genç kardeşlerimize 10 GB internet desteği vereceğiz. Mahallelerimizin su sorunlarına son vereceğiz. Kendim içmediğim suyu halkımıza içirmeyeceğim. Eski binalarımızın depreme dayanıklılığını kontrol edeceğiz. Engelli kardeşlerimiz için engelsiz yaşam alanı yapacağız. Odalar birliği topluluğunu bir çatı altında toplayacağız. Halk ekmek noktalarındaki sıra kuyruğunu bitireceğiz. Toplu taşıma hatlarında düzenlemeye gideceğiz. Deprem konusunda komisyon kuracağız. 12 mahalle muhtarımızla istişarelerde bulunacağız. Nasip olur da göreve gelirsek sizden 3 sene istiyorum. 3 sene içinde inşallah biz hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Onlara 5 sene, 10 sene yetmezken, bize 3 sene yeter” dedi. Ahmet Yıldız, bir şiirle konuşmasını tamamladı. Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı iptal edilen Musa Kavlak da Ahmet Yıldız’a destek verdi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!