Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ÖĞRETMENLERİ KAHVALTIDA AĞIRLADILAR

ÖĞRETMENLERİ KAHVALTIDA AĞIRLADILAR
Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği’nin geleneksel Öğretmenler Günü kahvaltısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
MUSTAFA ÇETİN

Trakya Okul Kıyafetleri ve Üreticileri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Okul Kıyafetleri ve Üreticileri Federasyonu Başkan Yardımcısı Yaşar Yılmaz, Dernek Başkan Yardımcısı Selim Arıkök ve Dernek yönetim kurulu üyeleri, kahvaltıya katılan davetlileri kapıda karşıladılar. Kahvaltı programında, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ilçe milli eğitim şube müdürleri, ilçeye okul kazandıranlardan hayırsever iş insanı ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, hayırsever iş insanı, Türk Hava Kurumu ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Eğitimci Yazar Prof. Aytaç Açıkalın, okul müdürleri, öğretmenler ve davetlileri katıldı.

“MUTLULUK DUYUYORUZ”

Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Yaşar Yılmaz, “Geleneksel olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürdürdüğümüz bu kahvaltı programında yine siz değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl da kahvaltı programımıza katılmanızdan dolayı her birinize ayrı ayrı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da, sonrasında konuşma yaparak şunları ifade etti; “Bu güzel programda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu programa belediye başkanımızın başka bir görevde olması dolayısıyla katılamadı. Sizlere selamını iletti. Başkanımızı temsilen ben katıldım. Sizlerle bir araya gelmek bana nasip oldu. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten temennilerimle kutluyorum. Bir hafta önce ticaret ve sanayi odası seçimleri yapıldı. Oda başkanımız buradayken kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılı bir iş adamı olduğunu bildiğimiz hayırsever ağabeyimiz göreve getirildi. Bir beş yıl çalışacağı bu önemli görevde Ahmet ağabeyime ve ekibini kutluyorum. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü bir kez daha kutluyorum” dedi.

“GÜVENİMİZ TAMDIR”

Ardından konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, “Saygıdeğer öğretmenlerimiz, bizim bütün temennimiz çocuklarımızdır. Ben inanıyorum ki bütün öğretmenlerimiz kendi çocuklarını yetiştirdikleri gibi yetiştirdiklerine inancımız ve güvenimiz tamdır ve ben yürekten inanıyorum. Bu vesile ile ben bu kadar öğretmen bir araya toplanmışken onlardan isteğim bu ülkenin geleceğine katkı sağlayacak olan evlatlarımızı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde ve onun verdiği ilkeler doğrultusunda yetiştirmenizi, onlara bu ülkenin bize miras kalmadığını bize emanet olduğunu lütfen bu bilinci aşılayın, bunları öğretin. Başta sonsuza dek yaşayacak olan başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum” dedi. Sonrasında THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, bir konuşma yaparak öğretmenlerin değerinden ve öneminden bahsederek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Programda son konuşmayı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş yaptı. Gümüş yaptığı kısa konuşmasında şöyle dedi, “Dernek yönetimi bu güzel programda yine bizleri bir araya getirdiler. Öğretmenlerimizle, okul aile birliği yöneticilerimizle, şehit ailelerimizle bu programda birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Program düzenleyen dernek başkanımıza ve yönetimine ve de katkı sağlayanlara teşekkür ediyor. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü içtenlikle kutluyorum” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!