Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

OPTİMED KAPAKLI HASTANESİNDE,BU YIL SONUNDA HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK


OPTİMED KAPAKLI HASTANESİNDE,BU YIL SONUNDA HASTA KABULÜNE BAŞLAYACAK
Özel Optimed Sağlık Grubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla velikoy’de faaliyet gösteren Yalı Restaurantta düzenlediği kahvaltı programında il genelindeki ulusal ve yerel gazetelerde görev yapan gazetecileri ağırladı. Programda konuşan Özel Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar Genç, “Optimed Grubu olarak mevcut ve yeni yatırımlarımızla beraber vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için uğraşıyoruz. Kapaklı’da bir hastane açılımız olacak. İnşallah 2024 yılı sonuna doğru hastanemizi hizmete alacağız” dedi.

 BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Mehtap Konur Kıyıcıdan, programda yaptığı konuşmada, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde programlarınız çok yoğun olduğu için sizinle bugün bir araya gelmek istedik. Optimed Sağlık Grubu olarak kalabalık bir ekiple buradayız. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz, iyi ki varsınız” derken, Hasta Hizmetleri Direktörü Ezgi Gönül de “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz tekrardan kutlu olsun. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz organizasyonumuza bu yıl da katılım gösterdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

GAZETECİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

 Özel Optimed Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Sevda Sümbül de program yaptığı konuşmada tüm gazetecilerin gününü kutlayarak, meslek hayatlarında sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dileklerinde bulundu.

“SİZLERLE BİR ARADA OLMAK ÇOK GÜZEL,MUTLU OLDUK”

 Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu’da konuşmasıyla devam etti. Karaoğlu, “Özel Optimed Hastanesi olarak bu özel ve anlamlı gününüzü kutlamak için sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Meslekte nice güzel yıllarınız olmasını diliyorum” dedi.

“SİZLERLE GÜZEL HABERLER PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL”

Özel Optimed International Çorlu Hastanesi Başhekimi Çetin Üçeçam da “Sizlerle bir arada olmak, güzel haberler paylaşmak, bölgeye yaptığımız güzel işleri, değerli yatırımları sizlerle paylaşıp, halkımıza bu hizmeti sunmak son derece mutluluk verici. Katılımını bizler için çok anlamlı. İnşallah gelecek yıllarda da bu özel gününüze eşlik etmeye devam ederiz. Tekrardan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

“GAZETECİLİK ZOR BİR İŞ”

Özel Optimed Tıp Merkezi İdari Müdürü Mehmet İpiçürük de “Sizlerle bir arada olmak, bizler için çok mutluluk verici. Nice 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sizlerle bir araya gelmek temennisiyle” derken, programda son konuşmayı yapan Özel Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Yaşar Genç de “Optimed Sağlık Grubu olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Gazetecilik zor bir iş. Doğru haber alma adına sizlerin varlığı çok kıymetli. Bunun bilincindeyiz. Her zaman sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda zaman zaman eleştirileriniz olacaktır, hata yaptığımız yerler olacaktır. Bunları hatırlatmak sizlerin görevi. Başımızın üstünde yeriniz var” dedi.

“KAPAKLI’DA DA BİR HASTANE AÖILIŞIMIZ OLACAK”

 Gazetecilerin yeni yılını  ve çalışan gazeteciler Gününü kutlayan  Genel Müdür Genç, “Maalesef sıkıntılı günlerden geçiyoruz.  Yeni yıl inşallah hepimize iyilikler getirsin. Biz Optimed Grubu olarak mevcut ve yeni yatırımlarımızla beraber vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için uğraşıyoruz. Kapaklı’da bir hastane açılımız olacak. İnşallah 2024 yılı sonuna doğru hastanemizi hizmete alacağız.Yani açılışını yapacağız. Yaklaşık 75 yataklı, 10 bin metrekare kapalı  alanı olan bir hastane. 300-350 kişiyi istihdam edeceğiz.Bu  Hastanemizle Kapaklı, Saray ve Vize halkına hizmet vermeyi hedefliyoruz. Şu anda yatırımımızın çalışmaları devam ediyor. Bu konuda sizlerin de desteğini bekliyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun, kapımız sizlere her zaman açık”  diye konuştu..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!