Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZCAN; “ZENGİNLEŞECEĞİZ, DAHA RAHAT EDECEĞİZ”

ÖZCAN; “ZENGİNLEŞECEĞİZ, DAHA RAHAT EDECEĞİZ”
AK Parti’nin Çerkezköy Barbaros Caddesi üzerinde bulunan seçim ve irtibat ofisi, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Özcan; “Büyük Türkiye artık hayal değil. Şimdi vatandaşımızın da satın alma gücü var. Zenginleşeceğiz. Artık her eve devlet hamle yapar hale geldi. Şimdi daha rahat edeceğiz” dedi.

Barbaros Caddesi üzerinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay ve yönetimi, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti önceki dönem İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ile vatandaşlar katıldı.

“HAK DAVA OLAN BU DAVA ZAFERLE NETİCELENECEKTİR”

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, Özcan’a adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Azbay yaptığı konuşmasında; “14 Mayıs’ta seçim üstü bir seçime gireceğiz. Ve bu seçim Hak’la Batıl’ın hatta Haç’la Hilal’in dönemini yaşayacağımız bir seçim sürecine giriyoruz. İnşallah bu seçimde rabbim Hak dava olan, bu davanın sahibi olan kendisi davayı yerde bırakmayacak ve zaferle neticelendirecektir inşallah. Tekrardan sayın milletvekili adayımız Mestan Özcan’a ve ilçemize, ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“BİZİM BUNU MİDEMİZ KALDIRMAZ”

Sonrasında konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Mestan Özcan, “İlçe başkanımızın dediği gibi önemli bir seçim yaşayacağız. Aslında güzel bir demokrasi bayramı yaşıyoruz, lakin kalbimiz biraz buruk. Biliyorsunuz, çok büyük bir felaket yaşadık. Depremzedelerimize bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Allah hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Seçim çalışmalarımız bu dönemde biraz daha ağırbaşlı ilerliyor. Diğerlerinin yaptığı gibi yapmıyoruz. Daha önce farklı ilçelerde de benzer açılışlar yaptık. 11 ilçemizde de benzer ofislerimizin açılışlarını yapıyoruz. Böylece vatandaşa daha hızlı ve çabuk ulaşıyoruz. Sadece ben değil biliyorsunuz 8 tane milletvekili adayımız var. Buralarda bilgi aktarımı, birlik beraberliğimizi sağlayacak çalışmalar yapacağız. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 21 yıldır, tüm zorluklara rağmen güçlü liderle, güçlü kadrolarla çok büyük kazanımlar elde etti. Ülkemiz 21 yılda çok büyük yol kat etti. Tabi biz bu sürecin devamını çok arzu ediyoruz. Biliyorsunuz 17 başlıkta yeni Türkiye Yüzyılı dediğimiz önemli bir sürece giriyor Türkiye. Türkiye’nin bir şahlanma yüzyılı olacak. Seçim öncesi ittifaklar kuruldu. 6’lı, 7’li masalar kuruldu. Masanın ayağı kırıldı, oturdular, kalktılar. Bunlar enteresan bir şeyler yapıyorlar. Biliyorsunuz LGBT özgürlüğünden bahsediyorlar. Bunların kasıtlarını çok iyi biliyoruz. Biz öyle bir toplumuz ki ceddimiz tarihe damgasını vurmuş, örfümüz ananemiz LGBT ile ilgili sürece müsaade etmez. Bizim erkekle erkeğin evlenmesine, kadınla kadının evlenmesine müsaade etmez. Hele hele 18 yaşında bireylerin ebeveynlerinden aldığı izinle cinsiyet değişikliğine gidebilmesine ne aklımız, ne hukukumuz ne de midemiz kaldırmaz. Güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz diyoruz. Bizim dilimiz birlik, beraberlik dili olacak. Onların ki ise ayrılıkçı dil kullanıyor. İşte gelen yönetimler özerklik şartı getireceğiz diye avaz avaz bağırıyor. Bunun detaylarını incelediğimizde enteresan şeylerle karşılaşıyoruz” diye konuştu.

“ŞAHLANMA YÜZYILI”

Çok önemli bir seçimi yaşayacaklarını belirten Özcan, “Doğu ve Güneydoğu’dan gelen vatandaşlarımız orada yaşananları çok iyi biliyor. Yani şu an kayyuma devredilen belediyeler var. Bu kayyuma devredilecek belediyelerle ilgili hassasiyet ortaya koyuyorlar. Diyorlar ki belediye başkanı görevine devam etmeli. Ancak seçilen belediye başkanı terör ile iltisaklı belediye başkanı. Biz bu ülkeyi terör örgütlerine bırakmayacağız diyoruz. Bizim buna gönlümüz razı değil. Biz bu ayrıştırmayı elimizin tersiyle itiyoruz. Onlar, APO’yu salmaktan bahsediyorlar, Demirtaş’ı salmaktan bahsediyorlar. Demirtaş’ın Doğu’da neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Gaz meclisimizi bombalayanlar FETÖ’cüler değil mi? Yani 256 vatandaşımız bu terör örgütlerine karşı koymak için şehit olmadı mı? Onlar patatesten, soğanın fiyatından bahsediyor, biz TOGG’dan bahsediyoruz. Burada hanımlarımız var. Bir yılda evinde yemeğine kullanacağın soğan miktarı 50 kiloyu geçmez. Onlar patates diyor, biz HÜRJET’ten İHA’lardan bahsediyoruz. Biz İHA’larımızı TCG’le yükleyip yeni ufuklar yol açıyoruz. Biz vizyon koyuyoruz. Bunlar enteresan şeyler konuşuyorlar biz Mavi Vatan’ı doğalgazı konuşuyoruz. Bu doğalgazı güçlü lider, dünyada istikrarın Türkiye’de itibarın sembolü Recep Tayyip Erdoğan, ülkemize 1 yıl hediye ediyor. Şimdi yeni şahlanma döneminden bahsederken, Çanakkale’ye bir köprü daha açmayacağız. Osmangazi’nin yanına yeni köprü yapmayacağız. İstanbul’a yeni köprüler yapmayacağız, enerji ihraç edeceğiz. Büyük Türkiye artık hayal değil. Şimdi vatandaşımızın da satın alma gücü var. Zenginleşeceğiz. Artık her eve devlet hamle yapar hale geldi. Şimdi daha rahat edeceğiz. Herkes bu seçimi bekliyor. Balkanlar, Kırım, Türki Cumhuriyetler, Ümmet’i Muhammet, Ortadoğu bu seçimi bekliyor. Biz de bu seçimi bekliyoruz. Vallah da billah da bu seçimde bunlara sille tokat atmak boynumuzun borcu olsun. Millet bizimle. Bugün pazaryerine AK Parti alkışlarla geliyorsa bu millet bize bağrını açmış demektir” dedi. Özcan’ın konuşmalarının ardından açılış kurdelesi AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, İlçe Başkanı Salih Azbay, meclis üyeleri, protokol üyeleri, AK Parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından Özcan ve beraberindekiler seçim ofisini gezdi. Sonrasında Özcan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!