Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÖZEL ATAMER GÖZ TIP MERKEZİ’NİN RESMİ AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

ÖZEL ATAMER GÖZ TIP MERKEZİ’NİN RESMİ AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI
Çerkezköy’de, yaklaşık 1 yıl önce faaliyetlerine başlayan Atamer Göz Tıp Merkezi’nin resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Öztrak ve Malkoçoğlu Caddesi kavşağında hizmete giren Özel Atamer Göz Tıp Merkezi açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı, Enver Bayram, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Özel Atamer Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu başkanı Dt. Muammer Ertin, ve Özel Atamer Göz Tıp merkezi Direktörü Dt. Hamdi Güngör, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve ilçe yönetimi, Ak parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve ilçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve kadın kolları üyeleri, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Deniz Bilge, MHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kayır, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, Çerkezköy Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, iş adamları, esnaflar ile çok sayıda davetli kitlesi katıldı.

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Özel Atamer Göz Merkezi açılışında kısa bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Bugün Çerkezköy’de bölge halkımıza hizmet veren tam donanımlı güzel bir sağlık kuruluşunun açılışını yapmanın mutluluğu içindeyim. Öncelikle bu sağlık kuruluşunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kahramanmaraşlı hemşerimiz Elbistan’dan gelmiş ve Çerkezköy’e yatırım yapmış. Bir Edirneli bir Elbistanlı bir araya gelmiş Çerkezköy’e ve bölge halkına hizmet veren böyle güzel bir tesisi kurmuşlar. Hayırlı olsun. Allah bol kazançlar versin” dedi. Öztunç’un konuşmasının ardından, kurdela kesimi ile resmi açılışı gerçekleşen Özel Atamer Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ertin ve Direktör Güngör katılımcılara merkezi gezdirerek bilgiler verdiler.

“3 BİN METREKARE KAPALI ALANI İLE HİZMET VERİYOR”

Açılış öncesi gazetemize bilgi veren Özel Atamer Göz Tıp Merkezi Direktörü Hamdi Güngör, “Özel Atamer Göz Tıp Merkezi yedi katlı olup toplam alanı da üç bin metrekaredir. Özel Atamer Göz Tıp merkezi olarak katarakt cerrahisi, akıllı mercek cerrahisi, göz kapağı cerrahisi, retina hastalıkları, şaşılık cerrahisi, çocuk göz sağlığı ve genel muayene, göz branşlarında şu anda 4 hekim ile hizmet veriyoruz ve hekim sayımız artacak. Çerkezköy olmak üzere tüm Trakya bölgesine en iyi şekilde hizmet vermek için merkezimiz tam donanımlı olarak faaliyete geçmiş bulunmaktadır” dedi.

DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Özel Atamer Göz Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Muammer Ertin ve özel Atamer Göz Tıp Merkezi Direktörü Hamdi Güngör açılışa katılanlarla yakından ilgilendiler. Ertin ve Güngör açılış sonunda katılımcılara mutlu günlerinde yanlarında olmalarından dolayı onur ve mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!