Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

PANDEMİNİN GİZLİ KAHRAMANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

PANDEMİNİN GİZLİ KAHRAMANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını sürecinde okullarda dezenfektan ve maske üretimi yaparak, salgının ülkemizde yayılmasını azaltmak amacıyla çalışmalarını sürdüren öğretmenler, okul müdürleri ve ilgili personellere, İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgını boyunca ülkemizde maske ve dezenfektan ihtiyacının karşılanması amacıyla mesai meftunu gözetmeksizin okullarda çalışmalarını sürdüren personel ve öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. Ayrıca emekliye ayrılan personellere ‘Hizmet Şeref Belgesi’ verilirken, eTwinning Ulusal Kalite Etiketleri ve okulum temiz belgeleri de ilgili kurumlara takdim edildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Koronavirüs (Covıd-19) ile mücadele döneminde okul ve kamu kurumlarında dezenfektan, maske ve siperlikli maske üretiminde görev alan idareci ve personele teşekkür eden İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, Pandemi sürecinde Vefa Sosyal Destek gruplarında çeşitli görevler alan personele teşekkürlerini iletti. Kolluk Kuvvetlerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bu sürecin en büyük destekçisi olduğunu, çok sayıda ekip ve personelin bu görev için sevk edildiğini ve görevlerini başarı ile tamamladıklarını belirtti. Kaymakam Abban; “Aynı zamanda İlçemiz okul ve kurumları gecesini gündüzüne katarak dört bir koldan çalıştılar. Burada eserlerini ve ürünlerini de gördüğümüz okullarımız personellerini Kurtuluş savaşındaki mücadelede cephanelere kurşun yetiştirmeye çalışan gecesini gündüzüne katan, yaşlısı genci, kadını erkeği ile mücadele eden insanlarımıza benzetiyorum. En zor zamanlarımızda hem kamu çalışanlarımıza hem de Vefa Sosyal Destek Grubunda çalışan arkadaşlarımıza maske üretim desteği ile yanımızda oldular. Siperlik üretiminde çeşitli branşlarda çalışan öğretmen ve idarecilerimiz ise siperlikli maske üreterek cephede en ön safta çalışan arkadaşlarımıza destek oldular. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda destek veren ilçe milli eğitim müdürümüze, şube müdürümüze, okul müdürlerimiz, idari görevlilerimiz, yardımcı destek personelimiz ve bizlere destek veren, Vefa Sosyal Destek Ekibi'nde görev alan, seyahat izin kurulu, maske üretim ekibi ve dezenfektan üretim ekibinde görevli değil gönüllü olarak görev alan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın cumhurbaşkanımıza, içişleri bakanımıza, sağlık bakanımıza ve burada bizlere destek veren sayın valilerimize ve idari teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bugünlerin geçtiği rahata, huzura sağlığa kavuştuğumuz, milletçe göğsümüzü kabarttığımız büyük başarılar gösterdiğimiz dönemlere girilmesi temennisiyle hepinizi sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum” dedi. Konuşmasının ardından Kaymakam Abban, personellere başarı belgelerini takdim etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!