Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

POTANIN PERİLERİ FİNALE ADINI YAZDIRDI

POTANIN PERİLERİ FİNALE ADINI YAZDIRDI
Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı grubunu 1. bitirmesinin ardından oynadığı play-off eleme turu maçlarını kazanarak Basketbol Kadınlar 1. Ligi’ne (TKBL) çıkmak için yine Altılı Final oynamaya hak kazandı.

20-25 Mart tarihleri arasında oynanacak olan Basketbol Kadınlar 1. Ligi’ne (TKBL) çıkmak için Çanakkale’de Altılı Final oynamaya hak kazanan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Çanakkale’de HDİ Sigorta Beşasspor, Beykoz Gençlikspor, Burhaniye Belediyespor, Zonguldakspor Basket 67 ve Mersin Üniversitesi Kadın Basketbol Takımları ile mücadele edecek.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Çanakkale’de 20-25 Mart tarihleri arasında oynanacak olan altılı final turuna hazırlanan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete, “Geçen yıl altılı finallerde şanssız bir şekilde 1. Lige çıkmayı kaçırmıştık. Bu sezon kurduğumuz iddialı kadro ile A Grubunu mağlubiyet almadan 1. sırada bitirdik. Arkasından oynadığımız eleme turu maçını kazanarak, yeniden altılı final oynamaya hak kazandık. Bu sezon Çanakkale’de çok arzuladığımız Basketbol Kadınlar 1. Ligi’ne çıkmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Bu sezon harika ir performans sergileyen takımımızın tüm oyuncularına, ayrıca takımımızda büyük emekleri bulunan Yardımcı Antrenörümüz Yiğit Evren’e, Kondisyonerimiz Gökhan Akdoğan’a ve tamımızın menajeri Arif Karaavcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

“SEYİRCİMİZİN DESTEĞİNİ HİSSETMEK İSTİYORUZ”

19 Mart’ta Çanakkale’ye hareket edeceklerini ve altılı final turunda ilk maçlarını 20 Mart Pazartesi günü saat 17.30’da Beykoz Gençlikspor ile oynayacaklarını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete, “İkinci maçımızı 21 Mart Salı günü Burhaniye Belediyespor ile, üçüncü maçımızı 22 Mart Çarşamba günü 12.30’da HDİ Sigorta Beşasspor ile, dördüncü maçımızı 24 Mart Cuma günü saat 17.30’da Mersin Üniversitesi ile oynadıktan sonra son maçımızı 25 Mart Cumartesi günü saat 17.00’da Zonguldakspor Basket 67 ile oynayacağız. Çanakkale Anafartalarspor Salonu’nda oynayacağımız tüm maçlarımızda seyircimizin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Ayrıca Çanakkale’ye gitme imkanı olmayan taraftarlarımız maçlarımızı TBF youtube kanalından canlı izleyebilirler” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımına bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a, Kulüp Başkanı M. Şahin Yılmaz, Belediye Başkan yardımcısı Nedim Yılancı ve Meclis Üyelerine teşekkür eden Takım Antrenörü Ercan Çete, ayrıca Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımının sağlık sponsoru olan İrmet Hastanesi’ne de teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!