Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

RAHMİ YILMAZ; "GÖREVE GELİRSEK ADİL OLACAĞIZ"

RAHMİ YILMAZ; "GÖREVE GELİRSEK ADİL OLACAĞIZ"
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mavi Listenin Adayı Rahmi Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyarette bulundu. İki taraf, Ticaret ve Sanayi Odasının hizmetlerinin yetersiz olduğu ve Kapaklı ile ortak projelerin geliştirilmesi çerçevesinde ortak noktada buluştu.

ADİL OLACAĞIZ 

Rahmi Yılmaz yaptığı açıklamalarda, “Biz göreve gelirsek adil olacağız. 9 yıldır yapılan yanlışlar var. Biz hem Saray hem Kapaklı hem Çerkezköylüyüz” dedi. 

BÖLGE KALKINSIN 

Mustafa Çetin ise “Yeter ki bölge kalkınsın biz hep buradayız. Destek vermeye hazırım. Ticaret odaları bölgeye yön verir. Ticaret odalarını Türkiye genelinde yetersiz buluyorum. Para ile sadece belge veren bir kurum olmaktan çıkmalı.  Esnafa ve is insanlarına daha fazla katkıda bulunmalı” şeklinde konuştu. 

TİCARET ODASI KAPAKLI’YA TAŞINSIN 

Çetin, Kozuva ile ticaret odasının Kapaklı’ya taşınması konusunda konuştuklarını söylerken, bunun gerçekleşmediğini belirtti. Çetin, “Daha önceki ticaret odası seçimlerini biliyorum. Saygı Çerçevesinde gerçekleşti umarım yine öyle olur” diye ekledi. 

LİYAKAT SAHİBİYİZ 

Rahmi Yılmaz seçim süreci hakkında, “15 grubumuz var her grupta başarılı insanlar var. Örnek insanları seçiyoruz. Gençlerden oluşan bir kadromuz var. Liyakat sahibiyiz. Sunmuş olduğunuz alan sebebiyle motivasyonumuz arttı. Toki ile irtibat halindeyiz” dedi. Yılmaz ayrıca, meclis çoğunluğunu ufak farklar ile kaybettiklerini ifade etti. 

MUHALEFET GÜÇLÜ OLMALI 

Mustafa Çetin ise, Ticaret Odası Yönetiminin muhalefette güçlü olması gerektiğini belirtti. Tüm gruplar üzerinde söz sahibi olan adayların zaman içinde hantallaşacağını söyledi. 

FİKİR ÜRETEN BİRİNİ İSTEMEDİ 

Rahmi Yılmaz, Süleyman Kozuva hakkında konuştu. “Hiçbir zaman mecliste konuşan fikir koyan üreten istemedi. 9 yıl boyunca bu yönetim tarzı vardı. TOGG başkanı buraya geldi. Rıfat Beyin geldiği gün sadece 35 kişi katıldı. 5500 kişiden 35 kişi. Orada üyeler gerekli mesajı verdi” dedi. 

2 SENE ÖNCEDEN İLAN ETMESİ LAZIMDI 

Yılmaz ayrıca, aday olmayacak başkanın 2 sene önceden bu durumu ilan etmesi gerektiğini söylerken “Gecen seçimi kazansaydık 11 kadın meclis üyesi ile örnek olacaktık. Fakat seçim yerini kendi istedikleri yerde yaparak bunun önüne geçtiler. Kozuva bana ikimiz de seçime girmeyelim dedi. Kabul etmem için seçim yeri noktasında anlaşmamız gerektiğini söyledim. Kendisi reddetti” diye ekledi. 

TARAF DEĞİLİM 

Mustafa Çetin, kardeşinin Ticaret Odası adaylığından taraf olmadığını söylerken, “Kendi aralarında görüşüp anlaşacakları bir konu olduğunu ifade etti. “Kişisel olarak taraf olduğum bir durum değil” dedi. 

KAPAKLI İLE ORTAK 

Son olarak Mavi Liste Adayı Rahmi Yılmaz, Mavi liste göreve gelirse, Kapaklı Belediyesi ile ortak çalışmalar ve projeler yürüteceklerini, bölgenin yararına olan her eylem içerisinde aktif olarak çalışacaklarını, ifade etti. 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!