Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SARI LİSTE SARAY’IN KURTULUŞ TÖRENLERİNDEYDİ

SARI LİSTE SARAY’IN KURTULUŞ TÖRENLERİNDEYDİ
Çerkezköy TSO Sarı Liste Adayı Ahmet Çetin, ekibiyle birlikte Saray’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl törenlerine katıldı.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) seçimine hazırlanan Sarı Liste Ekibi, Saray’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle yapılan kutlamalara katıldı. Sarı Liste ekibi daha sonra ilçedeki Çerkezköy TSO üyelerini ziyaret ederek, seçim öncesi destek istedi.

KURTULUŞ TÖRENLERİNE KATILDI BAYRAK HEDİYE ETTİ

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, beraberinde kalabalık bir ekiple birlikte Saray’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı nedeniyle yapılan kutlamalara katıldı. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından kutlamalara katılanlara Türk Bayrağı hediye eden Ahmet Çetin ve Sarı Liste ekibi, burada gazilerle de bir araya geldi. Kıbrıs gazilerine, Kaymakam Adem Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile Saray Garnizon Komutanı Kurmay Albay Barış Terzibaş’a Türk bayrağı hediye eden Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin,  “Aziz milletimizin verdiği mücadele akabinde Saray, 100 yıl önce bugün düşman işgalinden kurtuldu. Bu kurtuluş mücadelesinde var olan, bu topraklar için topyekûn canını ortaya koyan bütün ulusumuzu saygı ve minnetle anıyoruz.” ifadelerini kullandı.

SARAY’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

Saray’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl kutlamalarına katılan Ahmet Çetin ve Sarı Liste ekibi daha sonra ilçedeki oda üyelerini ziyaret ederek, yaklaşan seçim öncesinde destek istedi. Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, üyelere seçim kampanyasının sloganıyla seslenerek, destek isterken, “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, bölge ekonomimiz için yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız. Saray, Kapaklı, Çerkezköy. Hep birlikte başaracağız. Ne diyoruz? Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız. Sizlerin desteğiyle, güçlü bir ekiple yönetime geliyoruz. Bölgenin kalkınması için ne gerekiyorsa ekibimle ben bunu gerçekleştireceğiz. Hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

KATMA DEĞERLİ PROJELER ÜRETECEĞİZ

Ziyaretleri sırasında üyelerle samimi görüntüler veren Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Çerkezköy’den Kapaklı’ya, Saray’dan Veliköy’e kadar esnafımız, tüccarımız ve sanayicimizle birlikte hem ülke hem de dünya ticaretinden aldığımız payı artırmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bölgemizin gençleri, kadın girişimcilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte, bölgemizi ticaret ve sanayide yep yeni bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Katma değerli projeler üretmenin hedefiyle çalışacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemiz için yapılacak çalışmaların tümünde en ön saflarda yer alacağız. Esnafımız, tüccarımız ve sanayicimizle, birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız.”diye konuştu.

HERKESİ OY KULLANMAYA BEKLİYORUZ

Saray’daki oda üyelerine seçime katılma çağrısını da tekrarlayan Başkan Adayı Ahmet Çetin, Artık çok kısa bir süre kaldı seçime. Son 10 güne giriyoruz. 12 Kasım Cumartesi günü Ambardere’deki Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi’nde kurulacak sandıklarda oyumuzu kullanacağız. Sarı liste ekibinin başkan adayı olarak ekibim adına kıymetli destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Sizlerin seçim günü odanıza sahip çıkmanızı, oylarınızı kullanmanızı bekliyoruz.” çağrısı yaptı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!