Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

SÖZDİNLER; “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”

SÖZDİNLER; “ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı açılışı, yapılan törenle gerçekleşti.

Okulun Konferans Salonu’nda yapılan törene; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra Okul Müdür Vekili B. Behçet Yazıcıoğlu, sanayiciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“OKULUMUZUN 10’UNCU YILI”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi; “2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını açarken yeni bir öğretim yılına başlamanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Ayrıca Okulumuzun bu yıl kuruluşunun 10’uncu yılını kutlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak isterim. Okulumuz, ülkemizin ve bölgemizin mesleki açıdan donanımlı birey yetiştirme ve iş gücü sağlama ihtiyacı doğrultusunda kurulmuş bir proje okuludur. Eğitim öğretim hayatına başladığımız 2012-2013 yılından itibaren bu çizgide hareket ederek gençlerimizi sanayi sektörüne kazandırmanın çabası içerisindeyiz. ÇOSB iş insanları olarak okulumuzda öğrenim gören gençlerin, gelecekte edineceği meslekle ilgili yeterli bilgi ve beceriye sahip olması için her anlamda elimizden gelen desteği vermekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Millî eğitim ışığının memleketin en derin köşelerine kadar ulaşmasına, yaygınlaşmasına özellikle dikkat ediyoruz.” sözünü ilham alarak okulumuzu ülkemizin parlayan ışığı olarak proje yarışmalarında temsil etmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.”

ÖĞRENCİLERE TAVSİYELER VERİLDİ

Açılış programında, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Temiroğlu da öğrencilerin iyi ve doğru bir okulda okuduklarının altını çizerek, kalifiye eleman ihtiyacına dikkat çekti. Temiroğlu, bu açığın kapatılması için öğrencilere büyük iş düştüğünü kaydederek; “Her yönüyle çok modern bir okulda okumanın verdiği güvenle ne iş yaparsanız yapın, en iyisini yapmayı hedefleyin. Bu sizi her zaman başarıya taşıyacaktır” dedi. Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Vekili B. Behçet Yazıcıoğlu da bir konuşma yaparak öğrencilere başlarılar diledi. Açılış konuşmalarının ardından sırasıyla okulunu 10 yıllık gelişimini gösteren video gösterildi. Okul öğretmenleri tarafından ‘Merhaba’ adlı şiir okundu. Mezun öğrencilerin adına konuşa yapıldı. Öğrencilere İlk Ders Konuşmasının yapılmasıyla birlikti açılış töreni sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!