Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TANIKLARIN İFADESİ: “BİZİ DOLANDIRDI”

TANIKLARIN İFADESİ: “BİZİ DOLANDIRDI”
Ortağı olduğu şirkette ‘Özel evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanmak’la suçlanan Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ufuk Bayraktar davasının 4. celsesi gerçekleşti.

Kapaklı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ufuk Bayraktar’ın ‘Özel evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanma’ suçlarından yargılandığı davanın 4. celsesi Saray Adliyesi’nde gerçekleşti.

“HAYVAN BEDELLERİ ŞİRKET HESABINA GEÇMEDİ”

Saray Adliyesi’nde görülen duruşmaya Davacı Edip Bülent Uğraş ve vekili Av. Bulut Becerik, Sanık Ufuk Bayraktar ve Sanık Sevcan Bayraktar’ın avukatı Av. Semih İzgi ile Tanık Ufuk Mangır ve Tanık Cüneyt Gürsoy katıldı. İlk olarak Tanık Ufuk Mangır’ın dinlendiği duruşmada Mangır şu ifadeleri kullandı: “Ben 5M Tarım ve Hayvancılık Şirketi’nin ortaklarından biriyim. 2015 yılında kurulmuştur. Cüneyt Gürsoy, Edip Bülent uğraş, Ufuk Bayraktar, İlker Bayraktar ve ben bu şirketi kurduk. İmza yetkilisi olarak ben ve Edip Bülent Uğraş idi. Benim sicilim bozulduğu için sonrasında şirketten ayrılmak zorunda kaldım. 2015 yılında Sevcan Bayraktar’a bir satış olduğunu duydum. Biz sonrasında bir toplantı yaptık. Orada Sevcan Bayraktar’a hayvan satışı yapıldığını gördük. Daha sonra İlçe Tarım’dan öğrendiğimiz kadarı ile Sevcan Bayraktar’a hayvan satışı gerçekleştirilmiştir. Benim ve diğer arkadaşlarımın da haberi yoktu. 797 adet hayvan devri yapıldığını biliyorum. Ben olay öncesinde hisselerimi Edip Bülent Uğraş’a devir etmiştim. Sonrasında öğrendiğim kadarı ile banka hesaplarında herhangi bir hareket yoktu. Hayvan bedelleri şirket hesabına geçmedi”

“BİZİ DOLANDIRDI”

Sonrasında dinlenen diğer tanık Cüneyt Gürsoy ifadesinde, “Ben 5M Tarım ve Hayvancılık Şirketi’nin ortaklarından biriyim. Ben tarihini tam olarak hatırlayamadığım bir zamanda Edip Bülent Uğraş, Ufuk Bayraktar, İlker Bayraktar, Ufuk Mangır ve ben birlikte şirket kurduk. Sonrasında işler kötü gittiğinden dolayı hissemizi Bülent Bey’e devir ettik. İleriki tarihlerde Bülent Bey toplantı yapacağını söyledi. Kapaklı’da bir toplantı yaptık. Ufuk Bayraktar toplantı esnasında hayvanları eşine devir ettiğini söyledi. Sayısını net olarak söylemedi. Edip Bülent Uğraş bunu duyunca sinirlendi. Çünkü şirkette kendisi müdür olarak çalışıyordu. Kendisine haber verilmeden, sorulmadan iş yapıldığını öğrenince çıkıştı. Sonrasında yaptığımız araştırmalarda şirkette hiçbir hayvan kalmadığını öğrendik. Eşine ve kasap gibi diğer şahıslara da hayvan satımı yaptığını öğrendik. O zamana kadar Ufuk Bayraktar hayvancılıktan anladığı için onun sözü dinlenirdi. Hayvancılık ile ilgili her şeyi o yönetirdi. Ufuk Bayraktar bizi dolandırdı. Zamanımızı, paramızı çaldı.” diye konuştu. Tanıkların ifadelerinin ardından Sanık Ufuk Bayraktar ve Sanık Sevcan Bayraktar’ın avukatı Av. Semih İzgi, bir sonraki celsede Ufuk Bayraktar’ın babası Kerim Bayraktar ve kardeşi İlker Bayraktar’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti. Duruşma, Kerim Bayraktar ve İlker Bayraktar’ın dinlenmesi için 4 Haziran 2020 tarihine bırakıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!