Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TANYERİ, “TAKSİCİLER İÇİN PROJEMİZ VAR”

TANYERİ, “TAKSİCİLER İÇİN PROJEMİZ VAR”
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Çerkezköy Servis Araçları Dernek Başkanı Fikret Tanyeri Çerkezköy Esnaf Kredi kefalet kooperatifine yaptığı ziyarette kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe ile şoför esnafının artan maliyetler karşısında kredi ödemeleri konusunda görüş alışverişinde bulunduğunu kaydetti.

Özlem ve Meydan Taksi duraklarını da ziyaret eden Tanyeri, taksici esnafına yaptığı ziyarette taksicilerin de sıkıntılarının çözümü için projelerinin olduğunu belirtti. 

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

Fikret Tanyeri, Yaztepe’ye yaptığı ziyaret konusunda, “Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan değerli büyüğüm Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Muzaffer Yaztepe’ye öncelikle misafirperverliği nedeniyle şahsım ve şoför esnafımız adına çok teşekkür ediyorum. Şoför esnafımızın artan maliyetler nedeniyle sıkıntıları da bir hayli büyük. 2022 yılında kredi kullanacak olan şoför esnafımızın ödeme koşulları nasıl olur? Bu konuda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın başkan Yaztepe de kullanılan kredilerin limitine göre belirli koşullarda ödemelerin olduğunu ve kullanılan kredinin belirli süresi içinde aksatılmadan ödenmesinin gerektiğini belirtti” diye konuştu.

“TAKSİCİLERİNDE SIKINTILARINI ÇÖZÜMÜ İÇİN PROJEMİZ VAR”

Fikret Tanyeri Çerkezköy Kredi Kefalet kooperatifinin ardından Özlem ve Meydan Taksi duraklarını da ziyaret ettiğini ve taksici esnafı tarafından da sıcak şekilde karşılandığını belirterek, “Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaretimizin ardından ilçemizin ilk taksi durakların olan Özlem ve Meydan taksi duraklarını da ziyarette bulundum. Taksici esnafımızın da sıkıntılarını dinledik. Taksici esnafımızın sıkıntılarının çözümü içinde kendilerine projemizin olduğunu belirttim ve göreve gelsek de gelmesek de taksici esnafımızın sıkıntılarının çözüme kavuşturulması için gereken çalışmayı yapacağımı kendilerine söyledim. Şoför esnafımız şahsıma ve ekibime kongrede teveccüh gösterir de göreve getirir ise tüm şoför esnafımızın sıkıntılarının çözüme kavuşması için ekibimle birlikte canla başla çalışacağım. Biz göreve şoför esnafımızın sıkıntılarının çözümlemek için bu yola çıktık. İnşallah göreve geldiğimizde sıkıntılarımız sona erecek” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!