AŞKIN GÜNDOĞDU ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Tekirdağ Servis İşletmecileri Esnaf Odası Kurucu Başkanı ve halen başkanlık görevini yürüten Aşkın Gündoğdu, 14 Şubat’ta yapılacak olan oda seçiminde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Başkan Gündoğdu, “Odamızın 14 Şubat tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında başkanlığa adayım. Odamızı kuruluşundan bugüne kadar iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Yeni dönemde de odamızı çok daha iyi noktalara taşımak için bugüne kadar olduğu gibi canla başla çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Yeniden göreve geldiğimizde oda yönetimimiz ve oda üyelerimiz birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edecektir. Her zaman söylediğim gibi, oda için yapılan her çalışmada ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek birlikte yaptık ve başardık. Yine birlik ve beraberlik içinde esnafımızın beklentilerine ve sorunlarına çözüm bulacağız.” dedi.
ODA ÜYELERİ GENEL KURULA DAVET EDİLDİ
Aşkın Gündoğdu, “Oda üyelerimizi 14 Şubat tarihinde Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan odamızın Olağan Genel Kurulu’na davet ediyor, katılımlarını bekliyoruz.” diye konuştu.






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.