Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TSKGV GENEL MÜDÜRÜ’NDEN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET

TSKGV GENEL MÜDÜRÜ’NDEN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET
Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral Sadık Piyade ve İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen, Çerkezköy’e teşekkür ziyaretinde bulundular. Çerkezköy’de Mehmetçiklere bağış gerçekleştirenlere teşekkür eden Vakıf Genel Müdürü Sadık Piyade, Çerkezköy temsilcilerine de çalışmalarında başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanı olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’nın Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, beraberinde İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen’le birlikte Çerkezköy Kaymakamı ve Vakfın Fahri Başkanı Murat Duru’ya ziyarette bulundu. Ziyarette TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu üyesi aynı zamanda vakfın bağışçısı hayırsever Serkan Karagöz, Fahri tanıtım kurulu üyeleri iş adamı hayırsever Ahmet Çetin ile Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak da hazır bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretle ilgili konuşan Kaymakam Murat Duru; “Değerli misafirlerimle samimi içten sohbetle birlikte Çerkezköy’ümüz ve necip milletimizin bağışlarıyla kurulmuş ve bağışlarıyla yoluna devam eden güzide kurumumuz TSKGV ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Genel Müdürümüz Vakfımızın geçmişini bugününü video eşliğinde anlattıktan sonra savunma sanayimizi için %70 yerli üretim yapan Türk Milleti’nin ve Devlet’inin yüz akı Vakfımızın şirketleri TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN, ASPİLSAN, ROKETSAN VE İŞBİR ELEKTRİK A.Ş hakkında bilgi verdi. Tamamı yerli ve milli bu şirketlerimizin atak helikopterinden rokete kadar savunma sanayiimize yönelik nelerin üretildiğini Türk Silahlı Kuvvetlerimize nelerin teslim edildiği ve edileceğini nelerin ihraç edildiğini bizlere tek tek anlattı. Genel Müdürümüz Paşamız anlattıkça vakfımız ve vakfımıza bağlı şirketlerle gurur duyduk. Daha sonra genel müdürümüz paşamız şu ana kadar vakfımıza yaptığımız ve yapacağımız katkılar içim günün anısına TUSAŞ tarafından yerli üretim Atak Helikopteri maketini, Türk Bayrağı Rozetini ve vakfımızın plaketini verdiler. Aynı zamanda Genel Müdürümüz Türk Bayrağı Rozetini Fahri Tanıtım Kurulu üyelerimizin de yakalarına taktı. Değerli genel müdürümüz Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’ye ve İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen paşalarımıza nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Son olarak buradan sevgili dostlarıma, kardeşlerime ve vatandaşlarımıza şunu ifade etmek istiyorum gururumuz TSKGV’A bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gücümüz ölçeğinde lütfen ama lütfen desteklemeye devam edelim inşallah. Çünkü Ülkemiz ve Devletimiz tek dişi kalmış emperyalist canavara eyvallah etmiyorsa gurur duyduğumuz vakfımız ve vakfımızın şirketlerinin ürettiği yerli savunma sanayi ürünleri sayesindedir. Selam, sevgi, saygı ve dua ile…” dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!