Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

TUNA AİLESİ MESLEKTAŞLARINI AĞIRLADI

TUNA AİLESİ MESLEKTAŞLARINI AĞIRLADI
Çerkezköy ve bölgenin tanınmış isimlerinden SMMM Rüstem Tuna geçtiğimiz aylarda tamamlanan Tekirdağ SMMM Odası seçimlerinde oda yönetim kuruluna seçilen meslektaşlarını evinde ağırladı.
MUSTAFA ÇETİN

Rüstem Tuna, meslektaşlarını ağırladı. Birlik, beraberlik ve dayanışma için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Tuna’nın etkinliğine 40 kişilik katılım oldu. Rüstem Tuna’nın eşi Özlem Dilek Tuna ile çocukları Av.Cengiz Orçun ve Yağız Tuna ile birlikte örnek bir ev sahipliği sergilemeleri dikkat çekti. TSMMMO seçimlerinde yönetime seçilerek kurullarda yer alanlardan şu isimler etkinliğe katıldı, Nurten Pandir TSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Soner Salur Disiplin Kurulu Başkanı, Okan Ortaer TSMMMO Ankara TÜRMOB Delegesi, Egemen İkizoğlu TSMMMO  Disiplin Kurulu üyesi, Sevim Boncuk Eski Trakya mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler dernek üyesi, Vehbi Demirtaş Ankara TÜRMOB Delegesi, Özgür Çakar Eski Trakya mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Dernek üyesi, Demet Eroğlu TMMMO Yönetim Kurulu üyesi –Sekreter ve Sayman, Rüstem Tuna TSMMMO Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı, Fatih Saraç TSMMMO –Etik Komisyon Başkanı, TSMMMO üyelerinden İsa Ekinci, İsmail Sezer, Şenol Ceylan, Taner İmamoğlu, Kader Tokat, Nurcan Karaca, İsmail İmren, Özcan Özkan, Özlem Çağlar, Ali Arıcı, Fatma Kurt, Emine Gökalp, Kenan Çelik, Onur Yurdagül, Volkan Topal ve Fevzi Çoban katıldı. TSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kurt, Kastamonu’daki oda açılış törenine katıldığı için geceye katılamadığı belirtildi.

TSMMMO YÖNETİMİ ÖRNEK BİR BİRLİKTELİK SERGİLEDİLER

Geceye katılan TSMMMO yönetimi ile oda üyeleri Rüstem Tuna’nın eşi Özlem Dilek Tuna’nın hazırladığı taş mangalda gözleme, yaprak sarması ve yemeklerine bayıldıklarını ifade etti. Tuna ailesi olarak kendileri ile çok samimi ve çok mükemmel bir ev sahipliği sergilemelerinden de son derece memnun ve mutlu olduklarını belirttiler. Yemekte TSMMMO yönetimi ve üyeleri meslektaşlıklarının ötesinde birbirleriyle olan arkadaşlık bağlarının da ne kadar güçlü olduğunu ifade ettiler.

“AMACIMIZ BİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA DA PEKİŞTİRMEK”

Geceye ev sahipliği yapan TSMMMO Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Başkanı Rüstem Tuna, “Öncelikle davetimizi kırmayarak evimin bahçesinde düzenlediğimiz taş mangalda gözleme partimize katılan tüm arkadaşlarıma ve işleri dolayısıyla katılamayacaklarını belirten arkadaşlarımıza da gösterdikleri ilgileri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. TSMMMO yönetimi olarak meslektaşlarımız arasındaki arkadaşlık ve meslek birlikteliğimizi daha üst seviyelere çıkartmak ve örnek teşkil eden odamızı bu yönüyle de diğer odalara da örnek olması adına her ay bir yönetim kurulu üyemiz böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldı. Sıra bende idi ve bu yemeği evimin bahçesinde düzenledim. Geceye katılan tüm meslektaşlarım ‘İyi ki böyle düşünmüşsün, bizim için de hem bir değişiklik hem de çok daha iyi oldu’ demeleri beni çok daha mutlu etti. Aslında bizler TSMMMO yönetimi ve oda üyeleri olarak her zaman birbirimizle olan gerek arkadaşlığımız gerekse mesleki birlikteliğimiz iyidir. Bizler bu birlikteliğimizi daha üst seviyelere çıkarma adına böyle etkinlikler yapmaya karar verdik. Çok da iyi oluyor. En azında birbirimizi daha sık görmüş ve aynı zamanda mesleki bilgilerimizi de paylaşmada daha iyi fırsat yakalamış oluyoruz. İnşallah bu etkinliklerimiz artarak devam edecek ve birlikteliğimizi de üst seviyelere çıkarmış olacağımıza inanıyorum. Etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!