Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALPEREN AYAZ DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

TÜRKİYE ŞAMPİYONU ALPEREN AYAZ DÜNYA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR
Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Taekwondo sporcusu Alperen Ayaz Bulgaristan’nın Başkenti Sofya’da 2- 6 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Taekwonda Dünya şampiyonasına sıkı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye Şampiyonu Milli Sporcu Alperen Ayaz, dünya şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor.

“HEDEFİM DÜNYA ŞAMPİYONU OLMAK”

Milli sporcu Alperen Ayaz gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. Ayaz, “Ülkemizde ve Balkanlarda bugüne kadar katıldığım turnuva şampiyonalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük olmak üzere birçok dereceler elde ettim. Son olarak da Muğla’da düzenlenen Gençler Taekwondo Şampiyonasında 68 kiloda Türkiye Şampiyonu oldum. Bulgaristan’da düzenlenecek olan Dünya Teakwonda Şampiyonası’nda da 68 kiloda dünya şampiyonluğunu hedefliyorum. Bu nedenle çalışmalarımı sıkı şekilde sürdürüyorum. Bulgaristan’da elde edeceğim dünya şampiyonluğu ile altın madalya almak hedefim. İstiklal marşımızı orada okutup ve Türk Bayrağımızı göndere çekmek istiyorum. Özellikle antrenörlüğümü yapan Milli Antrenör babam Vural Ayaz nezaretinde çalışmalarımı çok sıkı şekilde devam ediyorum. Günde 4-5 saat antrenman yapıyoruz. Kurban Bayramı sonrası da milli takım kampına katılmak için Ankara’ya gideceğim. Milli Takım kampında da antrenörlerimizin nezaretinde kamp süresinde çalışmalarımızı yoğun şekilde yaptıktan sonra Milli Takım kafilesi olarak Dünya şampiyonasının yapılacağı Bulgaristan’nın Başkenti Sofya’ya gideceğiz. Belirttiğim gibi her hangi bir sakatlık ya da aksilik olmaz ise hedefim dünya şampiyonu olarak ülkemize dönmektir” dedi.

“ALPEREN AYAZ’IN DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞINA İNANCIM TAM”

Alperen Ayaz’ın antrenörü olan babası Milli Antrenör Vural Ayaz da, “Alperen Ayaz işini şansa bırakmadan çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Çünkü şampiyonalarda her sporcu kazanmak için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Bu bakımdan maç esnasında en ufak bir hata sporcunun puan kaybetmesine neden olduğu gibi derece yapmasını da engelliyor. Şampiyona ve turnuvalarda bir puanın hatta yarım puanın dahi önemi çok büyük. Dolayısıyla bu faktörleri de göz önüne alarak Alperen’i dünya şampiyonasına gerek taktiksel, gerekse kondisyon olarak çok iyi şekilde hazırlıyorum. Çalışmalarını da bu yönde sıkı şekilde sürdürüyoruz. Alperan Ayaz’ın gerek babası gerek Antrenörü olarak Dünya şampiyonu olacağına inancım tam. Çünkü çok hırslı. Dünya şampiyonluğunu kazanma inancı ve azmi ile çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!