Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
07 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“VAHAP AKAY, ÇERKEZKÖYLÜLERİN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTEDİR”

“VAHAP AKAY, ÇERKEZKÖYLÜLERİN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTEDİR”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, resmen Çerkezköy halkının aklıyla dalga geçmektedir. ‘Yapacağız, yapacağız’ diyerek bu işler olmuyor. Yapıldığını inşallah en kısa zamanda görürüz. Atatürk Caddemizde projenin bir kısmı bitmesine rağmen otopark sorununun halen devam ettiğini görüyoruz” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş partililer ile birlikte alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği Öztrak Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

“PLANLI, PROGRAMLI ŞEKİLDE ÇALIŞMADILAR”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, partililer ile birlikte altyapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiği Öztrak Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Çetintaş, ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öztrak Caddesi’nde bazı dükkanların kapalı olduğunu söyleyen Çetintaş, “Biz, bu proje başlarken, alt yapı çalışmasının zor olacağını söylemiştik. Ama planlı programlı bir şekilde çalışılırsa bu işin zor olmayacağını söylemiştik. Ne yazık ki geldiğimiz noktada çalışmalar başlayalı 18 ayı geçti. Bu proje halen bu aşamada devam ediyor. Bu projenin 14 ayda değil 34 ayda biteceğini söylemiştik. Zaman zaman çıkıp belediye başkanı bu projenin 2023 Şubat ayında tamamlanacağını söylüyor. Ama bizler bu projenin bir yıl daha bitmeyeceğini görüyoruz. Ben arabadan indiğim zaman çalışan ekibe de sordum. ‘Bu proje ne zaman biter’ dedim, ekibin başında çalışan kişi bana ‘Bu proje daha bir yıl bitmez’ dedi. Ben de söylüyorum. Bu proje daha bir yıl bitmez” diye konuştu.

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZMEZSEN, PROJENİN HİÇBİR HÜKMÜ YOK”

İlk etapta meydan altı otopark projesinin de bu projeye dahil olduğunu ancak meydan altı otopark projesinin de iptal edildiğini ifade eden İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, “Onu iptal etmenize rağmen bu proje daha bir yıl bitmeyecek. Allah Öztrak Caddesi’ndeki esnaflarımız güç kuvvet versin, sabır versin. Meydan altı otopark projesi iptal oldu. Sonrasında Akbank’ın arkasına otopark yapacaklarını söylemişlerdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, resmen Çerkezköy halkının aklıyla dalga geçmektedir. ‘Yapacağız, yapacağız’ diyerek bu işler olmuyor. Yapıldığını inşallah en kısa zamanda görürüz. Atatürk Caddemizde projenin bir kısmı bitmesine rağmen otopark sorununun halen devam ettiğini görüyoruz. Kendisinden Çerkezköylülerin otopark sorununu çözmesini istiyoruz. Bir an evvel Akbank’ın arkasına mı yapacak, başka yere mi yapacak, nereye yapacaksa Çerkezköy halkı otopark sorununu çözmesini bekliyor. Otopark sorununu çözmediğiniz sürece yaptığınız caddenin hiçbir hükmü yok. Ben Çerkezköy halkına sabırlar diliyorum. Şubat ayında bitecek dedi ama gördüğümüz kadarıyla bu proje Şubat ayında da bitmeyecek. Allah Çerkezköy’ümüzün, esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yardımcısı olsun” dedi.

“SOKAK SOKAK GEZİYORUZ”

Çerkezköy’ü AK Parti’nin belediye başkanı ak kadroların yöneteceğini söyleyen Çetintaş, “Çerkezköy halkı bunun bedelini size sandıkta ödetecek. Biz sokak sokak geziyoruz. 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. 2024 seçimlerinde Çerkezköy’ü AK Parti’nin belediye başkanı, ak kadrolar yönetecek. Biz zaman zaman Çerkezköy ile ilgili anketlerimizi yaptırıyoruz ve anketlerde sonuçları görüyoruz. Anket sonuçlarında AK Parti Çerkezköy’de çok iyi bir konumda. Bunu zamanı gelince sizlerle de paylaşırız. Biz çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Çalışmaların çok yavaş ilerlediğini belirten Öztrak Caddesi’ndeki bazı esnaflar da ekiplerin sanki göstermelik çalıştığını, bazı günler, 15-20 dakika çalışıp bıraktıklarını, çalışmaların daha hızlı ilerleyerek biran önce tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!