Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

VAHAP AKAY: “YİNE BİZ KAZANACAĞIZ”

VAHAP AKAY: “YİNE BİZ KAZANACAĞIZ”
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, “Yine, yeniden hep birlikte başaracağız. İnanıyoruz ki yine biz kazanacağız” dedi.

Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’ni gezen ve buradaki esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, ardından Meclis Üyesi Adayı Başak Dede’ye ait bir güzellik merkezini ziyaret ederek, burada bulunan kadınlar ile sohbet etti ve destek istedi. Ardından ev ziyaretlerinde bulunan Akay, daha sonra Fevzipaşa Mahallesi Yörük Kıraathanesi’ni ziyaret ederek, Fevzipaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya geldikten sonra Öz Tokatlılar Pide Salonu’nu ziyaret etti ve burada bulunan Tokatlılarla buluştu. Son ziyaretini Cengiz Topel Caddesi’nde hizmete açılan Swallove Coffee’ye yapan CHP Adayı Vahap Akay, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti ve işletme sahipleri Murat Bayramoğlu, Sadi Çetinkaya ve Mümin Toprak’a yeni iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Ziyaretlerde konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri yeniden kazanacaklarını ifade ederek; “Bu 10 yıllık süreçte Çerkezköy büyüdü, çoğaldı ve çoğalmaya da devam ediyor. Çerkezköy bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Alt yapısından üst yapısına, sosyal alanlarından eğitime, çocuklarından gencine, vatandaşların iyi günden kötü gününe yanında olan bir yönetim sergiledi. Bu yönetimin adı sosyal belediyeciliktir. Şimdi, yeni bir yola çıkıyoruz. Her zaman söylediğim gibi 10 yıldır deneyimli, çalışkan, dürüst ve cesaretle elini taşın altına koyan bir belediye başkanımız var. Bu dönemde de Çerkezköy’e yapacağı hizmetler için hep birlikte onun yanında olup gücüne güç katacağız. Önümüzdeki 5 yıllık bir süreç için sizlerin yeniden desteğini istiyoruz. Yine yeniden hep birlikte başaracağız ve inanıyoruz ki biz kazanacağız diyoruz” dedi.

“AYRIM YAPMAKSIZIN 10 YIL BOYUNCA HİZMET ETTİK”

Bundan 10 yıl önce ‘Bir memleket sevdası, bir Türkiye sevdası’ diyerek yola çıktıklarını belirten CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay  “Kıymetli hemşerilerim 10 evvel bir memleket sevdası, bir Çerkezköy Sevdası diyerek yola çıktık. Bu caddelerde bu el ele omuz omuza vererek bir hizmet mücadelesi başlattık. Başlattığımız bu mücadeleye ortak olan kıymetli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bize inan, bize güvenen çok kıymetli hemşerilerim,  10 yıllık mücadelemiz 2014 yılının 8 Nisan’ında başladı. 8 Nisan da kapıdan içeri girerken yakamızdaki parti rozetini çıkartacağımızı söylemiştik. O gün bu gün hangi siyasi partiden, hangi, düşünceden olursa olsun ayrıt etmeksizin 10 yıl boyunca hizmet ettik. Gönül veren herkesle beraber bir hizmet mücadelesi verdik” diye konuştu.

“GİRDİĞİMİZ İŞİN ALTINDAN ALNI AK, BAŞIMIZ DİK ÇIKTIK”

Özellikle Atatürk ve Öztrak Caddelerinde zor bir işin altına girdiklerini ve bu işin altından da başı dik bir şekilde çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “Millete o çamurlu zor günlerde, bizleri millete şikayet etmeye çalışanlar, gelin Köşem Meydanı burada, Cumhuriyet Meydanı burada, hodri meydan. Çok uğraştık, çok didindik. Derdimiz tasamız Çerkezköy’e hizmetti, derdimiz, tasamız Çerkezköy’ün çocuklarına hizmetti, gençlerine hizmetti. Yeni kanalizasyon inşaatları, yeni yağmur suyu inşaatları, bu alanın tamamında yeni içme suyu hatları, zor günlerden geçtik. Ancak bu günler için yaptık. Haziran 2021 tarihi işe başladığımızda betonun metreküpü 220 liraydı. Birileri siyaset yapmaya çalıştığı o günlerde betonun metreküpü 220 liraydı. 6 ay sonra 700 oldu, bin oldu, 2 bin oldu. İşin başıyla sonu arasında 10 kat fark oldu. Bu zorlu enflasyon şartlarına rağmen, on katlık fiyat farklarına rağmen girdiğimiz işin altından alnı ak, başımız dik çıktık, meydanlarda buluşuyoruz. Tüm yorgunluğumuz nerede bitti biliyor musunuz? Tüm yorgunluğumuz şu havuzun içinde sırılsıklam oynayan çocukları görünce bitti. O çocukların gülen yüzü sayesinde yeniden meydanlarda sizlerle buluşuyoruz”

“ARTIK UZUN SÜRELİ PARKLARI OLMAYAN CADDELER ORTAYA ÇIKARACAĞIZ”

Otopark sorununa yönelik çalışmalarından bahseden Akay, “Atatürk ve Öztrak Caddesi trafik yoğunluğunu yaşıyor, otopark sorununu yaşıyor. Amfi parkın altında, Güveniş Caddesi’nde, Akbank arkasında ve Şelaleli Parkta yeni oluşacak parklarla otopark sorununu gidereceğiz. Atatürk ve Öztrak Caddesi’ndeki uzun süreli parkları ortadan kaldıracağız. Belediyenin kendi şirketi vasıtasıyla alana hakim olacağız artık uzun süreli parkları olmayan caddeler ortaya çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

“HALK EKMEK, PİDE ÜRETİMİNE BAŞLIYOR”

Akay, “Önümüz Ramazan, 11 Mart’tan itibaren yeniden sofralarda buluşacağız. Birliğin, beraberliğin, komşuluğun hatırını 10 yıllık gelenek iftar sofralarını kurarak yeniden yan yana geleceğiz. Çerkezköy’de 10 yıl evvel başlattık biz bunu. Hatırlarsınız birileri başka sofralarda, iftar sofraları kurardı 5 yıldır Çerkezköy’de sokak iftarından başka iftar sofrası kurulmuyor. Yan yana geldiğimiz bu güzellikleri inşallah bu yıl da yeniden yaşayacağız. Halk Ekmek, önümüzdeki haftadan itibaren pide üretimine başlıyor. Yeter mi? Yetmez. Vatandaşımızı Halk Ekmek ile ucuz ekmekle buluşturduk. Şimdi sırada Halk Et var. Ete ulaşamayan vatandaşlarımıza söz veriyorum, Halk Etle, Halk Sütle buluşacağız” dedi.

“9 MART’TAN İTİBAREN MEYDANLARDA BULUŞACAĞIZ”

9 Mart itibari ile meydanlara çıkacaklarını dile getiren Akay, “Yeniden meydanlarda buluşacağız. 9 Mart’ta başlıyoruz. 9 Mart’tan itibaren meydanlarda buluşacağız. Bu sefer tane tane her mahallemizde neler oldu, neler eksik yapıldı, kimler neleri yapmadı, hepsini anlatacağım. Ben bu topraklarda on yıl belediye başkanıysam birileri de beş yıl boyunca başka görevler aldı. O görevlerde kimler neleri yapmadı hepsini anlatacağım. Bizim çocuklarımız 65 kişilik sınıflarda okurken, biz bu çocuklarımıza okul yapalım derken, gelin buna destek olun derken taş koymaya çalışanlar kimler hepsini anlatacağız. Meydanın boş olduğunu zannedenlere Köşem Meydanı’nın bu güzelliğinden sesleniyorum. Meydanlarda buluşacağız. 10 yıl sonra alnım ak, başım dik yeniden meydanlara çıkacağım demiştim, yeniden meydanlara çıktık. Desteğini benden esirgemeyen kıymetli hemşerilerime, annelerime, ablalarıma, kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

“MAHALLE MAHALLE, KAPI KAPI, SOKAK SOKAK ÇALIŞACAĞIZ”

Akay son olarak, “10 yıllık heyecanımızla, 10 yıllık kararlılığımızla, 10 yıllık Çerkezköy sevdamızla, yepyeni bir mücadelenin arifesindeyiz. Mahalle mahalle, kapı kapı, sokak sokak çalışacağız, 31 Mart'ta sandıklarda buluşacağız. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!