Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“VAKA SAYISINDA TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDAYIZ”

“VAKA SAYISINDA TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDAYIZ”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, ilçede koronavirüs vaka sayıları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye ortalamasının altına düştüklerini ifade eden Çetintaş, aşılama çalışmalarının da duraksamadan sürdüğünü kaydetti.

20 Nisan tarihinde ilk doz aşısını olduğunu ve Haziran’ın ilk haftası itibariyle ikinci doz aşıyı da olacağını kaydeden Çetintaş; “Vatandaşlarımız sırası geldiğinde aşılarını olsunlar. Kısa sürede aşı çalışmalarının tamamlanıp, inşallah aradığımız günlere birlikte döneceğiz” dedi.

“GÜNLÜK 500 DOZ AŞI YAPILIYOR”

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde günlük ortalama 500 doz aşı yapıldığını belirten Çetintaş; “Çerkezköy’de 43 bin doz aşı yapıldı. Şu an için ağırlıklı olarak öğretmenlerimiz aşı oluyor. Günlük ortalama aşılama sayısı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 500 civarı. Özel hastanelerde ve aile hekimlerinde de aşılama çalışmaları sürüyor” ifadelerini kullandı.

“İLK DOZ AŞIMI OLDUM”

Kendisinin de sırası gelmesiyle 20 Nisan tarihinde ilk doz aşısını olduğunu belirten Çetintaş; “Vatandaşlarımız sırası geldiğinde mutlaka aşısını olsunlar. Aşılama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Biz de ilk doz aşımızı olduk. İkinci doz aşımızı da haziranın başında olacağız” dedi.

“TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDAYIZ”

Çerkezköy’de vaka sayılarında Türkiye ortalamasının altında olduklarını belirten Çetintaş; “Yoğun bakım doluluk oranımız düşük. Vaka sayılarımız Türkiye ortalamasının altında. Tüm vatandaşlarımız dikkatli ve tedbirli olmaya devam etsinler. Tedbir ve dikkatle bu salgını en kısa sürede atlatacağız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim. Salgının en büyük düşmanı tedbir. Biz de tedbirli davranarak salgının üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

“KIZILAY’LA KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEYECEĞİZ”

Kızılay’la kan bağışı kampanyası düzenleyecekleri bilgisini veren Çetintaş; “Daha önce kan bağışı kampanyası düzenlemiştik. Kızılay’ın kan stoklarının artması ve ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırılması amacıyla yeniden bir bağış kampanyası düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Kızılay’a kan vermeye davet ediyorum. Vereceğiniz bir ünite kan bir can demek. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya ve kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!