Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

VALİ YILDIRIM ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

VALİ YILDIRIM ÇERKEZKÖY’DE ZİYARETLERDE BULUNDU
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Vali Yıldırım, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, sorunları dinledi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ilk olarak Veliköy’de ikamet eden ve 2000 yılında Şırnak Çakırsögüt’te şehit olan J.Er İlhan Doyran’ın ailesini ziyaret etti. Kızılpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve beklentilerini dinleyen Vali Yıldırım, Çerkezköy Gençlik Merkezi, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ve Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım beraberindeki Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin ve ilçe protokolü ile birlikte  2000 yılında Şırnak ilinin Çakırsöğüt ilçesinde Şehit olan J. Er İlhan Doyran’ın Veliköy Mahallesindeki ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilenen Vali Yıldırım, onlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Ardından ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

ATATÜRK MAHALLESİ MUHTARLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Yıldırım ve beraberindekiler Çerkezköy Atatürk Mahalle Muhtarlığını da ziyaret etti. Ziyarette Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç tarafından karşılanan Vali Yıldırım sonrasında muhtarlığa geçerek Muhtar Tokuç ile bir süre görüştü. Muhtar Tokuç, ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

HALK TOPLANTISINA KATILDI

Vali Aziz Yıldırım, vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen “Halk Toplantıları” kapsamında Çerkezköy Atatürk Mahallesinde ‘Halk Toplantısı’nda’ vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Yıldırım, talep ve şikayetleri not aldı. Vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

“FAYDALI BİR İNSAN OLMAYI HEDEFLEMELİYİZ”

Kızılpınar Mahallesi’nden ayrılan Vali Yıldırım ve beraberindekiler Çerkezköy Gençlik Merkezini ziyaret etti. Burada Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ve görevliler tarafından karşılanan Vali Yıldırım öğlen yemeğinde gençlerle bir araya geldi. Yemekte öğrencilerle meslek seçimleri konusunda sohbet eden Vali Yıldırım, kendilerine başarılar dileyerek, “Okumak tek hedef olmamalı faydalı bir insan olmayı hedeflemeliyiz. Okumak insana çok şey kazandırır, tabi ki okumalıyız bu sayede dünyanın sadece bize ait olmadığını öğreniriz. Kendi alanlarınızda faydalı insan olabilirsiniz, bu toplumun iyi insanlara ihtiyacı vardır. Sizin gibi gençlerden hiçbir zarar gelmez topluma faydalı insanlar olursunuz çabalarınızdan ve yapmak istediklerinizden dolayı sizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Hedefinizin yüksekliği ve alanı değişebilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için azminizden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız başkalarına faydalı olmak için yaşamalıyız. Sadece insana da değil çevreye, hayvanlara bitkilere faydalı olmanın birçok yolu var. İnşallah hedeflerinize ulaşırsınız olmazsa da hedeflerinize en yakına ulaşırsınız umarım. Yarının gençlerinin yükü daha ağır olduğunu ifade etmek istiyorum. Dolayısıyla Türkiye’nin geri kalmaması gerekiyor. Biz kendi ülkemizi hep birlikte ayağa kaldırmak daha yükseğe taşımak daha ileriye götürmek mecburiyetindeyiz. Bizden sonraki emanet sizlerindir” diye konuştu.  Vali Yıldırım daha sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran ile birlikte Gençlik Merkezinde bulunan uçak maketi atölyesi, müzik atölyesi, el sanatları atölyesi, spor salonunda incelemelerde bulundu.

PROGRAMA KATILMA SÖZÜ VERDİ

Yıldırım, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek önümüzdeki hafta derneğin birinci katında faaliyete başlayacak Nüfus Müdürlüğünün tadilat çalışmalarını inceledi. Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar ve üyeler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, Engelliler Haftası nedeniyle organize edilen programa gelemediği için üzgün olduğunu ifade etti. Vali Yıldırım, programın tekrarlanması konusunda Dernek Başkanı Kocaçınar’a ve üyelere katılma sözü verirken, dernek üyesi Selma ahşap üzerine işlediği figürleri Vali Yıldırım’a günün anısına hediye etti.

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

Çerkezköy’e atanan Kaymakam Nazmi Günlü’den övgüyle bahseden Vali Yıldırım, “ Nazmi Günlü benim çok değerli ve kıymetli bir ağabeyimdir. Kendisi çok bilgili, kültürlü ve ne zaman başınız sıkışsa kendisinden çekinmeden destek isteyebilirsiniz. Kendisi Çerkezköy’e Atilla Selami Abban’dan sonra gelen en değerli Kaymakamdır” diye konuştu.

MUHARİP GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Yıldırım ve beraberindekiler Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret etti. Vali Yıldırım Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve muharip gazilerin istek ve taleplerini dinledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği ziyaretinin ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler son olarak Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette muhtarların talep ve isteklerini dinleye Vali Yıldırım, yeni dernek binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!