Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

VATANDAŞLARDA 120 MİLYON HEYECANI

VATANDAŞLARDA 120 MİLYON HEYECANI
Yeni yıl heyecanının başladığı şu günlerde Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi için heyecan arttı. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi için ise tam bilet fiyatı 120 TL, yarım Bilet 60 TL, çeyrek bilet 30 liradan satışa çıktı. 

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin 120 milyon lira olduğunu belirten Milli Piyango bayileri bilet fiyatlarının artmasına rağmen hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların milli piyango yılbaşı özel çekilişine ilgi gösterdiklerini belirttiler.

“VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERİYOR”

Çerkezköylü Seyyar Milli Piyango Bayi Mehmet Akça “Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişlerine her yıl olduğu gibi bu yıl da hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar ilgi gösteriyor. Özellikle yılbaşı özel çekilişlerinde vatandaşlar Milli Piyango bileti almayanlar dahi büyük ikramiye ‘belki bana çıkar’ umudu ile bir bilet alıyor. Çerkezköylü seyyar milli piyango bayileri olarak temennimiz her yıl büyük ikramiye ya da yarısı bizim sattığımız biletlere çıkmasını çok arzuluyoruz. Bu yıl yılbaşı özel çekiliş büyük ikramiyesi olan 120 Milyon ilçemizde olduğu gibi tüm ülke insanlarımızın hayalini şimdiden süslemeye ve heyecanı arttırmaya başladı” dedi.

“120 MİLYON BİR KİŞİYE ÇIKSA NELER YAPMAZ”

Çerkezköy’de yaklaşık 30 yıldır seyyar milli piyango bayiliği yapan İsmail Garip de, “Yılbaşı özel çekiliş ikramiyesi biletlerinin satışına yaklaşık 15 gün önce başladık. En büyük ikramiyenin 120 Milyon TL olması ilgiyi arttırdı ve vatandaşlar milli piyango bayilerine gelerek bilet almaya başladı. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılbaşı çekilişinde de vatandaşlarda hayallerini gerçekleştirmeyi yılbaşı ikramiyelerinde arıyor. 120 Milyon gibi büyük bir para bir kişiye çıksa neler yapmaz? Tüm hayallerini gerçekleştirir. Ayrıca çocuklarının geleceğini de garanti altına almış olur. Temennim bizim sattığımız biletlere büyük ikramiye isabet eder. Vatandaşlarınız Milli Piyango bileti alırken, bayileri tercih etsinler. Özel çekilişlerde ikramiye miktarları yüksek olması nedeniyle sahte satıcılarda türemekte. O kişilerden bilet almasınlar, paraları boşa gider. Seyyar milli piyango bayii de olsa tanıdık bildik bayilerden yani devamlı bu işi yapan bayilerden bilet alsınlar” diyerek vatandaşları da dolandırıcılara karşı uyardı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!