Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YAZA VEDA OKULA MERHABA

YAZA VEDA OKULA MERHABA
Çerkezköy’de 38 yıllık köklü bir kulüp olan Fevzipaşa Spor Kulübü’nde sezona veda programı düzenlendi. Öğrenci ve velilerin katıldığı programda, Kulüp Başkanı Kenan Topçu, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Olimpiyat Halı Saha’da düzenlenen etkinliğe; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, Fevzipaşa Spor Kulübü U-18 Takım Sorumlusu Serdar Çelik, Fevzipaşa Spor Futbol Okulu antrenörü Sefer İkizoğlu, sporcular ve aileleri katıldı.

“ASIL HAYATINIZ OKUL”

Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Kenan Topçu, 38 yıllık köklü bir kulüp olan Fevzipaşa Spor’un öğrencilere çok şey kattığını belirterek; “Okullar açılmadan önce çocuklarımıza moral ve motivasyon olması adına böyle bir etkinliği düzenlemeye karar verdik. Ben özellikle velilerimize birkaç bir şey söylemek istiyorum. Bildiğiniz gibi futbol sokak kültürüdür. Daha çok sokakta oynanır. Biz Fevzipaşa Spor Kulübü’ndeki çocuklarımızın ağzından bir kez bile kötü bir laf duymadık. Bir kez bile argo bir kelime duymadık, bu da sizlerin çocuklarınızı ne kadar iyi yetiştirdiğinizi gösterir. Özellikle bu konuda tüm velilerimize canı gönülden teşekkür ederim. Çocuklarımıza da birkaç bir şey söylemek istiyorum. Her antrenman öncesi ve sonrası derslerimiz oldu. Sürekli sizlerin kafasına yerleştirmek istediğimiz bir algı vardı; burada belki matematiği, Türkçeyi öğrenmiyoruz ama hayatın gerçeklerini öğreniyoruz. Mücadele etmeyi, paylaşmayı, birbirimize sevgi ve saygı duymayı öğreniyoruz. Hepsinden önemlisi de dostluğu ve arkadaşlığı öğreniyoruz. Asıl hayatınız okul hayatınız. Unutmayın ki pandemi süreci sizler için büyük bir kayıp ve bunun en çok zararını çeken sizlersiniz. Bu açığı da fazla çalışarak gidereceğinize inanıyorum. Herkesin yaptığı işi herkes yapar, birinin yaptığı işi diğeri de yapar. Sadece çok iyi dinleyeceğiz, uygulayacağız ve soru sormaktan asla çekinmeyeceğiz. Soru soracağız ki öğreneceğiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da yaptığı konuşmasında; “Gerçekten de görülmeye değer, çok güzel bir ortam olmuş. Çocukların bu sahada çok mutlu oldukları gözlerindeki ve yüzlerindeki pırıltıdan anlaşılıyor. Öğrencilerimizin spor hayatlarında gösterdiği başarı gurur verici. Çocuklarımız benim gördüğüm kadarıyla doğru adresteler. Kulüp Başkanımız sevgili Kenan ağabeyim, antrenörlerimiz ve takım hocalarımız çocuklarımız ile yakından ilgileniyor. Çocuklarımıza tüm yaşamları boyunca üstün başarılar diliyorum” dedi.

“500 ÖĞRENCİMİZ VAR”

Fevzipaşa Spor Futbol Okulu antrenörlerinden Sefer İkizoğlu da “Etkinliğimizin amacı 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi çocuklarımıza moral ve motivasyon sağlamak. Aynı zamanda futbol okulu olarak çocuklarımızın ve ailelerinin güzel bir gün geçirmelerini istedik. İnşallah bunun devamını sağlayacağız. 6-18 yaş arası toplam 500 öğrencimiz var. Bugün etkinliğimize katılamayan öğrencilerimiz de var. Fevzipaşaspor Okulu olarak yetiştirdiğimiz sporcularımız ile gurur duyuyoruz” dedi. U-18 Takım Sorumlusu Serdar Çelik de etkinliğin devamının geleceğini ifade etti. Konuşmaların ardından sporcular, çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kulüp Başkanı Kenan Topçu ve Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram da sporcular ile birlikte çalan müzikler eşliğinde oynadı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!