Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YENİ BALIK SEZONU 1 EYLÜL’DE AÇILACAK

YENİ BALIK SEZONU 1 EYLÜL’DE AÇILACAK
Çerkezköylü balıkçılar, yeni balık avı sezonunun 1 Eylül'de başlayacağını ve yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirttiler. Çerkezköy Karadeniz Balıkçılık Müdürü Volkan Biber, “1 Eylül itibariyle yeni balık sezonun açılmasıyla birlikte tezgahlarımızda satışını yapacağımız balık satışları ile tezgahlarımız şenlenecek bu nedenle yeni sezonun başlamasıyla birlikte yeni balık sezonu hazırlıklarımızı hızla sürdürüyoruz” dedi.

“HAZIRLIKLAR HAFTA SONUNA KADAR TAMAMLANMIŞ OLACAK’’
Volkan Biber, yeni balık sezonu için buz dolapları başta olmak üzere tezgah bakımlarını da elden geçirdiklerini ayrıca boya badana işlerini de yaparak her zaman olduğu gibi yine hijyenik ortamlarda balık çeşitlerinin tezgahlarda yerini alacağını belirtti. Biber, “Balık severlerin dört gözle beklediği balık sezonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bu yıl önceki yıldan daha bereketli bir yıl olmasını temenni ediyoruz. 2021-2022 balık sezonu 15 Nisan tarihinde son buldu ve 2022-2023 yeni balık sezonu da 1 Eylül’de açılacak. 1 Eylül günü yeni sezonun ilk ürünü olan balık çeşitleri tezgahlarımızda yerini alacak. Bu yıl tahminlerimize göre önceki yıldan daha bol ve bereketli bir balık sezonu geçireceğimize inanıyoruz. Halkımıza ilk bir hafta, fiyatlar biraz pahalı gelebilir ancak ilerleyen günlerde balık bollaştıkça fiyatlarda tahminlerimizin altına kadar düşecektir. Özellikle bu yıl birkaç yıldan bu yana tezgahlarda yok sattığımız palamutun bol olacağını tahmin ediyoruz” dedi
‘’BOL VE UCUZ BALIK YEDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ’’
Çerkezköy Karadeniz Balıkçılık Müdürü Volkan Biber, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da amacımız balık sever halkımıza bol, ucuz ve de taze balık yedirmek. Balık sezonun açılmasıyla birlikte tezgahlarımızda şenlenecek. Özellikle bu yıl önceki yıllara göre çok daha bol balık çeşidinin tezgahlarımızda yer alacağını umuyoruz. Çünkü aldığımız duyumlara göre bu yıl palamut, istavrit ve hamsi ve çupra gibi balık çeşitleri geçen yıla göre göre daha bol hem de daha iri olduğu yönünde duyumlar aldık. İnşallah tahminlerimizde yanılmayız ve halkımıza ucuz bol balık yediririz. Yeni balık sezonunu balıkçılar olarak iple çekiyoruz. Yeni balık sezonun balıkçılarımıza ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!