Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

YÜCEER: “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM”

YÜCEER: “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM”
CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Çerkezköy Küçük Sanayi sitesi esnafıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada yeni sanayi sitesiyle ilgili de konuşan Yüceer, Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Keleş tarafından kendisine dosyanın ulaştırıldığını ifade ederek, “Allah nasip ederse 1 Nisan’da karşınıza büyükşehir belediye başkanı olarak geleceğim. İnşallah oturup konuşacağız, helalleşerek, sizin en etkin en huzurlu şekilde çalışma ortamınızı sağlamak için gerekli desteği vermeye razı olduğumu sizlere ifade ediyorum” dedi.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, tarafından Çerkezköy küçük sanayi sitesi esnafına iftar programı düzenlendi. Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Yeni Karma Yapı Sanayi sitesi Kooperatif başkanı Mehmet Keleş ve sanayiciler, STK temsilcileri, dernek temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“HALİL İBRAHİM BEREKETİ EKSİK OLMASIN”

İftar duasının yapılmasının ardından sanayici esnafına yönelik konuşan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer; “11 ayın efendisi mübarek Ramazan Ayı’nda bu bereket sofrasını, bu kardeşlik sofrasını bizlerle paylaştığınız için her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu sofralar hepimizin eşitlendiği sofralar. Birlik, beraberlik sofraları, kardeşliğin sofraları. O yüzden bu sofraları mübarek kılan da bu. Allah birliğimizi, kardeşliğimizi bozmayı kimseye nasip etmesin. Bugün, buradan bunu diliyorum. En önemli şeyin birlik, beraberlik olduğunu düşünüyorum. Her şey geçer, ekonomiler düzelir, engeller aşılır, zorluklar aşılır, yeter ki Allah bizler arasında nifak tohumlarını kimseye ektirmesin. Önemli olan birlik, beraberlik. Bu mübarek Ramazan Ayı’nda bunu idrak edeceğimiz, Ramazan’ın anlamını idrak edeceğimiz günler. Bu yüzden bu sofralarda hep beraberiz. Allah nice Ramazan sofralarında bizleri bir araya getirsin. Ülkemizin tüm sofralarında Halil İbrahim bereketi eksik olmasın” dedi.

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM”

Kendisine sanayi sitesi ile ilgili taleplerin ve önerilerin bulunduğu dosyanın sanayi kooperatifi başkanı Mehmet Keleş tarafından ulaştırıldığını ifade eden Yüceer; “Tabi ben büyükşehir belediye başkan adayıyım. Şunu söyleyeyim, sevgili başkanımıza da siz gelmeden önce konuştuk. Bir dosya hazırlamış, herkese veriyor. ‘Başkanım, sizlere de sunuyorum, lütfen değerlendirin, sonrasında da oturup konuşalım’ biliyorum. Sanayi esnafımızın yaşadığı sıkıntıları, sorunları, özellikle bu fahiş kiralar noktasında olsun, hem ev sahipleriyle yaşadığı sıkıntıları, hem de diğer anlamdaki yaşadığınız sıkıntıları, sorunları çok iyi biliyoruz. Bu noktada yaklaşımımız şu olacak. Büyükşehir olarak bizler de bir altyapı çalışması yaptık, bazı yerlerde işte sanayimizin taşınması noktasında oturup kararlar alınmış yeni sanayi sitesi için. Ama burda önemli olan hep birlikte oturup en doğru kararı verebilmek. Allah nasip ederse 1 Nisan’da karşınıza büyükşehir belediye başkanı olarak geleceğim. İnşallah oturup konuşacağız, helalleşerek, sizin en etkin en huzurlu şekilde çalışma ortamınızı sağlamak için gerekli desteği vermeye razı olduğumu sizlere ifade ediyorum. Bu sorunu çözeceğiz. Çerkezköy’e yakışır sanayiyi sizlere kazandıracağız. Seçildiğimizde 1 milyon 200 bin nüfusumuz bize emanet. Ayrımsız, ötekisiz bir şekilde tüm hemşerilerimin yanında olmak benim boynumun borcu. Burayı adaletli yönetmek hedefim. Adaletin olması en çok kıymet verdiğim şey. Adalet olursa her şey olur. Ayrımsız, ötekisiz hizmet götürürsek, israfsız en doğru şekilde bütçeyi kullanırsak güzel hizmetler ederiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!