Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ZÜMBÜL, BOZDAĞ’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ; “MESNETSİZ AÇIKLAMALARI NEDENİYLE KINIYORUM”

ZÜMBÜL, BOZDAĞ’A ATEŞ PÜSKÜRDÜ; “MESNETSİZ AÇIKLAMALARI NEDENİYLE KINIYORUM”
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül; “Bu güne kadar ne bir çırak ne de bir kalfa ne de bir usta yetiştirmiş, sadece laf yetiştiren ve 20 yıldır yönetimde olduğunu söyleyen resmi bir kurumu temsil eden bir Başkan Bozdağ’ı mesnetsiz konuşmaları nedeniyle kınıyor ve bu şekilde konuşmalarını yakışıksız buluyoruz” dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül yol arkadaşı Necati Aksu ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde odaya tekrar adaylığını açıklayan Esnaf Odası başkanı Ali Bozdağ’ı açıklamaları nedeniyle eleştiren Zümbül; “Başkan Bozdağ’ı mesnetsiz konuşmaları nedeniyle kınıyor ve bu şekilde konuşmalarını yakışıksız buluyoruz” dedi.

“BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ”

Erkan Zümbül, “14 Kasım 2021’de Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığımı açıkladım. Bütün kamuoyu bunu böyle biliyor. Diğer aday arkadaşım Necati  Aksu adaylıktan çekilip beni desteklediğini bildirmiştir. Değişimli başkanlık diye bir şey söz konusu değildir. Tamamen uydurma bir dedikodudur. Diğer aday arkadaşımız Osman Arat da adaylığı düşündüğünü bana belirtmişti ve o da benimle birlikte hareket etme kararı almıştır. Taner Yılmaz arkadaşımız da benim yanımda, birlikte hareket ediyoruz. Gönüllü esnaf arkadaşlarımızla sahada tüm esnaflarımızı ziyaret edip 16 Ocak 2022’de yapılacak olan genel kurula davet edilip desteklerini istiyoruz” dedi.

”MEVCUT YÖNETİM TAMAMEN ESNAFTAN KOPUK”

Zümbül açıklamalarının devamında; “Ben mevcut faal bir esnafım. Her sabah iş yerimizin kapısını açıp müşterilerimize hizmet veren; işçi, çırak, kalfa çalıştıran, usta yetiştiren 20 yıllık bir esnafım. Bu sorumlulukların üstesinden gelen 4 bin 600 üyesi olan bir odanın esnaflarından mevcut yönetime karşı aday olan, medeni cesaretini gösteren biriyim. Şu andaki mevcut yönetim ve başkanı tamamen esnaftan kopuk, kendi derdine düşmüş, esnafın kapısını seçimden seçime açan, hiçbir sorunla ilgilenmeyen, 28 yıldır esnafın sırtından geçinmeyi kendine ilke edinmiş, büyük bir aile olduklarını söyleyen şovmen zihniyetli bir kişiye oda teslim edilemez. Her seçimde bu defa son diyerek insanları ve yönetimdeki arkadaşlarını hiçe sayarak, sadece kendisinden başka odayı yönetecek kabiliyette bir yönetim arkadaşının olmadığını dile getiren hep Hüseyin’e, Ahmet’e bırakacağını söylerken onları kandıran bir zihniyete esnaf artık tahammül ve itibar etmiyor” ifadelerini kullandı.

“ÇIRAK, KALFA VE USTA BİLE YETİŞTİREMEMİŞ”

Erkan Zümbül şöyle devam etti, “Esnafa sanki fabrikası var da işçi çalıştırırmış gibi davranan bu şovmen başkan, burasının kendi aile şirketi olduğunu ve başkasına bırakmayacağını, ‘Biz bir aileyiz’ diyerek kendi çıkarları için kullanmaktadır. Kendisinin mevcut bir işyeri dahi yoktur. Bu güne kadar ne bir çırak, ne bir kalfa, ne de bir usta yetiştirememiştir ki bundan ne beklersiniz. Değerli esnaf ve sanatkarlarımız 16 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulu Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı Kapalı Spor Salonu’nda 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Tüm esnaflarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

“KONUŞMALARINI YAKIŞIKSIZ BULUYORUZ”

Zümbül konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Kongrede yapılacak olan bütçe oylamasında açık ve net neye ret, neye evet verdiğinizi bilerek ibra etmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü harcamaların tamamen oldubittiye getirilip yapıldığını görüyoruz. Buna izin vermeyeceğiz. Hizmet otolarının benzin, tamir ve sigorta girdileri, gayrimenkullerin bakım onarımı, yurt içi ve yurt dışı gezi programları hangi esnafa yapılıyor ve neye göre harcanıyor, bunu kesinlikle sorgulayalım. Konuşmalarında bizleri yetersiz bulan birlikleri, dernekleri küçümseyen amiyane sözler sarf eden Ali Bozdağ’ı kınıyor, resmi bir kurumu temsil eden bir başkanın bu şekilde konuşmalarını yakışıksız buluyoruz. Tüm esnafımıza çalışmalarında başarılar, bol kazançlar diliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!