Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ZÜMBÜL’ÜN İSTİFASI İLE YERİNE ÖZKUL GELDİ

ZÜMBÜL’ÜN İSTİFASI İLE YERİNE ÖZKUL GELDİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, esnaflara yönelik çalışmalarına daha fazla vakit ayırmak için meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini açıklayan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ün yerine AK Parti birinci sıra yedek meclis üyesi olan Yıldırım Özkul getirildi. AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatında düzenlenen törende konu ile ilgili basın açıklaması düzenlendi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Zümbül ve Özkul’a görevlerinde başarılar diledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi seçilen Erkan Zümbül, 16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleyen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda oda başkanı oldu. Yaklaşık 1,5 aydan bu yana iki görevi birlikte sürdüren Erkan Zümbül, oda üyelerine daha faydalı olabilmek için aldığı karar ile meclis üyeliğinden istifa etti. Zümbül’ den boşalan meclis üyeliğine 31 Mart seçimlerinde AK Parti’den 15. sırada meclis üyesi adayı olan ancak sıralama nedeniyle seçilemeyen Yıldırım Özkul geçti.

“ERKAN VE YILDIRIM KARDEŞLERİME GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Zümbül ve Özkul ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında Çetintaş, “Bugün burada toplanmamızın sebebi Meclis Üyesi arkadaşımız Erkan Zümbül’ ün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde aday gösterilip seçimleri kazanması süreci yaşandı. Kendisinin takdiridir. Bize esnaf odasında daha verimli olabilmem için meclis üyeliğinden ayrılmak istiyorum diye talepte bulundu. Biz de kendisine saygı duyarız dedik. Erkan kardeşimize esnaf odası başkanlığı görevinde başarılar diliyoruz. Hayırlısı olsun inşallah. Çerkezköy esnafına, halkına hayırlı hizmet yapmasını diliyoruz. AK Parti camiasına şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum,  hakkında hayırlısı olsun. Erkan kardeşimizin yerine de Yıldırım Özkul kardeşimiz göreve gelecek. Tabii ki bu süreçte seçim kurulunun yazılarını bekliyoruz. İnşallah önümüzdeki nisan ayı meclisine Yıldırım kardeşimizin de görev yazısı gelir. O da burada Meclis Üyesi olarak görevine devam edecektir. Yıldırım kardeşimize de yeni görevinde başarılar diliyoruz. AK Parti camiamıza inşallah hayırlısı olur.” dedi.

ZÜMBÜL,“ESNAFIMIZLA DAHA İYİ, UYUM İÇİNDE HAREKET EDECEĞİMİZE İNANIYORUM”

 Çetintaş’ın ardından konuşan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül’ de, “Öncelikle Çerkezköy halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun zamandır AK Parti’de görevler aldım. Kamil başkanımıza da teşekkür ediyorum.  Çerkezköy halkımız bize sonsuz itibar etti. 2019 yılında yerel seçimlerde meclis üyeliğine seçildim. Bunun akabinde meclis üyeliğim 2022 yılına kadar devam etti. Meclis üyesi arkadaşlarla iyi görevler yaptık. Bu süreçte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığımı koydum. Seçimi kazandıktan sonra bir karar vermem gerekiyordu. Bu kendi inisiyatifimle olan bir şey. Çerkezköy esnafına daha iyi hizmet verebilmek için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini seçtim. Görev yaptığım süreçte Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra esnafımızla daha iyi, uyum içinde hareket edeceğimize inanıyorum. Bu görevi bana layık gören esnaflarımıza, Çerkezköy halkına teşekkür ediyorum. Yerime gelecek olan Yıldırım Özkul arkadaşıma başarılar diliyorum. Allah utandırmaz inşallah.” diye konuştu.

“ ÇERKEZKÖYÜMÜZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİM”

Erkan Zümbül ‘ün konuşmasının ardından Meclis Üyeliğine seçilen Özkul konuşmasına Zümbül’e yeni görevinde başarılar dileyerek başladı ve Yıldırım Özkul şöyle devam etti, “Öncelikle bizi bu görevi layık gören Çerkezköy halkımıza ve Parti Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Biz de inşallah elimizden geldiğince Çerkezköy’e hizmet etme anlamında desteklerimizi sunacağız ve görevimi en iyi şekilde yapmaya özen göstereceğim” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!