Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

15 ÖĞRENCİYE BURS VERİLDİ

15 ÖĞRENCİYE BURS VERİLDİ
Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin katkılarıyla 15 üniversite öğrencisine burs verildi.

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan proje ile üniversite öğrencilerine burs verildi. İlçede ikamet eden 15 öğrenci burslarını Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Aybars ve kadın meclisi üyelerinden aldılar.

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, öğrencilere öğütlerde bulunarak, paylaşımcı olmalarını istedi. Yaptığı konuşmasında Üstünol, şunları söyledi; “Kendi özlük haklarınızı elinize aldığınızda her zaman kazandığınızı paylaşın. Ülkemiz paylaşarak büyüyecek. Burada kadın meclisimizin yapmış olduğu ufak birikimler size büyük nakit sermayenin dışında hayat tecrübesi sağlıyoruz. Bu sermayenizi iyi değerlendirin. Birlikte büyütüp gelişelim. Ben kadın Meclis başkanımız Fatma hanıma ve kadın meclisimize teşekkür ediyorum” dedi

“SİZLERE BAKTIĞIMDA GENÇLİĞİMİ GÖRÜYORUM”

Kadın Meclisi Başkanı Fatma Aybars da, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak istediklerini belirterek; “35 yıldır hemşire olarak çalıştığım mesleğimden emekli olmuştum. Bu yaptığımız yardımlar devam ediyor. Bu yıl da öğrencilere burs vermeyi uygun gördük. Öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak istedik. Kadın meclisi üyelerimiz yaklaşık 60 kişi aktif olarak çalışıyor. Geçen sene Sarıkamış’a gittik. Bu yıl da haftalık olarak çalışmalarımız devam ediyor. Sizleri gördükçe gençliğim, öğrencilik yıllarım aklıma geliyor. İhtiyacınız olduğunda buraya gelebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

“EĞİTİM HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Aybars; “Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kentimiz ve kentlilerimiz için çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kadın meclisi kahve günü programından elde ettiğimiz maddi meblağı, bu dönem siz değerli öğrencilerimize eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlaması amacıyla paylaştırarak veriyoruz. Çalışkan ve başarılı bireyler olup ileride eğitim hayatlarınızı tamamladığınızda sizlerin de diğer bireylere yardımlarda bulunacağınıza ve dolayısıyla da ülkemize faydalı birer birey olacağınıza eminiz. Eğitim hayatınızda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!