Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKIN, BÖLGEDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMA TEMSİLCİLERİNE SESLENDİ

AKIN, BÖLGEDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMA TEMSİLCİLERİNE SESLENDİ
​​​​​​​Ercanlar Mühendislik İşletme Sahibi İsmail Akın, bölgede faaliyet gösteren firma temsilcilerine seslendi. Akın, değişen dünya standartlarında kaliteyi arttırmak ve hizmet sektöründe beklenen başarıyı yakalamak amacıyla işbirliğinin önemine değindi.

Ercanlar Mühendislik İşletme Sahibi İsmail Akın, bölgede faaliyet gösteren firma temsilcilerine seslenerek, işbirliğinin önemine değindi. Değişen dünya standartlarında Çerkezköy’de her sektörden firmanın bulunduğunu ve işbirliğinin kurulması durumunda çok daha iyi seviyelere gelebileceğini belirtti.

“HİZMET SEKTÖRÜ ZEVKLİ VE AYNI ZAMANDA ZOR BİR SEKTÖRDÜR”

“Hizmet sektörü zevkli ve aynı zamanda da zor bir sektördür” diyen Akın açıklamalarında şunları belirtti; “Değerli işletme sahipleri ve yetkilileri, öncelikle sizler ile aynı bölgede çalışmak, aynı çatı altında olmak ve sizlere ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet vermek bizler için büyük bir nimettir. Sizler bölgemizden dünyaya açılırken bizler de ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere hizmet vermek bizlere hem maddi olarak bir kazanç hem de kendimizi değişen dünya standartları doğrultusun da geliştirmek, eğitim almak ve de çeşitli işletme kültürlerini sizler ile birlikte yapabilme kabiliyetine sahip olmamıza yardımcı olmaktadır. Bölgemiz çeşitli sektörlerin kümelendiği üretim üstlerinin oluştuğu bir coğrafyadan ibarettir. Haliyle bu coğrafya bizlerin aynı zaman da yaşamımızı sürdürdüğü gelecek nesillerimizin barınacağı bir alan olup bulunduğumuz alana saygılı, duyarlı, koruyan, geliştirmeye çalışan, bir misyon üstlenerek daima hizmet odaklı çalışma sergileyen politikalarımız arasındadır. Sizlere hizmet verirken sadece maddi değil elimiz erdiğince de iyi günde kötü günde beraber olacağımız dostluklar kurmak isteriz. Bölgemizde sizlerin imkan verdiği şartlar doğrultusunda ihtiyaç duyduğunuz işletme yapılarınızın kusursuzca yapabilecek firmaların olduğunu unutmamanızı belirtmek isteriz. Fırsat verildikçe sizlerin bölgemizden dünyaya açıldığınızı dünya markalarına rekor seviyede işler yapmanız bizlerin göğsünü kabarttığını unutmayın. Firmamız olarak yapılarınızı ve yapı ile ilgili çözümleriniz de sizlerden aldığımız bilgi ve saha tecrübeleri ile mühendisliğin ana kuralı sağlamlık aynı zaman da ekonomik çözümler üretmek, geliştirmek sizlere sunmak sizlerin de memnuniyeti en büyük sermayemizdir” açıklamalarında bulundu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!