Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DEV DERBİNİN KAZANANI KIZILPINAR

DEV DERBİNİN KAZANANI KIZILPINAR
Tekirdağ Birinci Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kızılpınarspor, derbi maçında Çerkezgücüspor’la karşılaştı. Bol gollü karşılaşmanın kazananı 3-2’lik skorla Kızılpınarspor oldu. Maç sonrası galibiyeti Suriye’nin Kuzeyi’nde savaşan Türk ordusuna armağan ettiklerini söyleyen Teknik Direktör İsmail İnan; “Futbolcularımın hepsini alnından öpüyorum ve kutluyorum. Bu galibiyet Suriye’de bizlerin daha güvenli ve rahat yaşaması için vatan uğruna canını siper eden Mehmetçiğimize armağan olsun” dedi.

“ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK”

Tekirdağ Birinci Amatör C Grubu’nda 6.hafta mücadeleleri derbi heyecanına sahne oldu. Çerkezgücü ile Kızılpınarspor’un 29 Ekim Spor Kompleksi’nde karşılaştığı maç 3-2 Kızılpınar’ın üstünlüğü ile tamamlandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan; “Ağustos ayında yola ilk çıktığımızda işimizin bu sene ne kadar zor olacağını biliyorduk. Geçen seneyi şampiyon kapatan bir takımdık. Bunu bilen takımlar da bize ekstra motive olup ekstra futbol oynamaya çalışıyor. Bu durum aslında bizi mutlu ediyor. Çünkü bizi de istemeden ekstra motive ediyorlar. Her zaman söyledim. İyi karakterli ve kaliteli bir takımız. Hiçbir rakibimizi küçümsemeden maç maç gidiyoruz. Bazen futbolcularım rehavete kapılabiliyor, futbolda olan şeyler. Bugün as oyuncularımdan birkaçının sahada olmaması dezavantaj olsa da sahaya galibiyet için çıktık. Rakibi iyi analiz edip çalışmalarımızı o yönde yaptık. Futbolcularım sahada bir futbol takımı nasıl futbol oynaması gerekiyorsa öyle oynadılar ve bunu herkese gösterdiler. Kaliteli takımın yapması gereken de budur diye düşünüyorum. Özellikle ilk yarı rakibi kendi yarı sahasına hapsettikten sonra peşpeşe bulduğumuz gollerle rahatladık. İkinci yarıda yakaladığımız net pozisyonları gole çevirsek maç çok daha farklı bitebilirdi. 3-1 in getirmiş olduğu rahatlıkla maçı idare etme adına önemliydi uzatma dakikalarında bir anda oluşan dikkatsizlikle golü yedik. Futbolda hatalar da olacak. Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Az hata yapan 3 puana ulaşıyor, futbolcularımın hepsini alnından öpüyorum ve kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

MEHMETÇİĞİMİZE ARMAĞAN ETTİ

Galibiyeti Suriye’de savaşan Türk ordusuna armağan ettiklerini söyleyen İnan: “Bu galibiyet Suriye’de bizlerin daha güvenli ve rahat yaşaması için vatan uğruna canını siper eden Mehmetçiğimize armağan olsun” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!