Reklamı Geç
MSM SANİYELİ
OPTİMED 2
Tekirdağ
02 Kasım, 2025, Pazar
  • DOLAR
    42.09
  • EURO
    48.65
  • ALTIN
    5412.3
  • BIST
    10.972
  • BTC
    110157.72$

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ HATIRLATMA!

KAPAKLI BELEDİYESİ’NDEN ÖNEMLİ HATIRLATMA!
Kapaklı Belediyesi, mükelleflere önemli bir hatırlatmada bulunarak, 1 Kasım’da başlayan Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 2 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

Emlak, Çevre ve Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım’da başladı. Kapaklı Belediyesi, mükelleflerin vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri için hatırlatmada bulunarak, vergilerin ikinci taksit ödemelerinde son tarihin 2 Aralık 2019 Pazartesi olduğunu bildirdi.

ÖDEME SEÇENEKLERİ

Emlak, çevre ve temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ödemelerini Halkbank şubeleri, belediye tahsilat servisine nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi www.kapakli.bel.tr kurumsal internet sayfasından e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da online olarak ödemeler yapılabilecek.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!