FUTBOLUN İKİ ÖNEMLİ İSMİ KAPAKLI’DA
Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen söyleşi, spor dünyasının tanınmış isimlerini Kapaklılı sporseverlerle buluşturdu. Moderatörlüğünü Yasin Dallı’nın üstlendiği programda eski milli futbolcu Tanju Çolak ile eski FIFA hakemi Fırat Aydınus, kariyerleri boyunca yaşadıkları deneyimleri, unutamadıkları anıları ve futbol dünyasına ilişkin birikimlerini anlattı. Söyleşinin devamında konuklar, izleyicilerden gelen spor gündemine ilişkin soruları da yanıtladı.
.jpg)
YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, spor kulüplerinin başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda sporsever katıldı.
.jpg)
KONUKLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Söyleşinin sonunda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından Tanju Çolak, Fırat Aydınus ve moderatör Yasin Dallı’ya plaket takdim edildi. Program, katılımcıların günün anısına çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.