Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI MECLİSİ TOPLANDI

KAPAKLI MECLİSİ TOPLANDI
​​​​​​​Kapaklı Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında 14 gündem maddesi görüşüldü.

Kapaklı Belediyesi Meclis Toplantısı, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Başkanlığı’nda açılış, yoklama ve saygı duruşunun ardından başladı. Toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü.

İSTİFA ETTİLER

Toplantıda ilk gündem maddesinde Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan yazının görüşülmesinin ardından Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Feyzullah Yorulmaz, Emrah Sevinç ve Serkan Genç’in istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönmesi meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci ve üçüncü maddesinde imar komisyonu ve plan bütçe komisyonu üyesi seçimi yapıldı. AK Parti’den Halil Yıldırım İmar Komisyonu’na, yine AK Parti’den Eray Güner Plan ve Bütçe Komisyonuna seçildi. Ardından 2018 yılı gelir ve gider kesin hesapları Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Karaağaç Mahallesi 467 ada 10 parsele ait belediye hissesi konulu yazının İmar Komisyonuna havale edildiği toplantıda Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ihale oluru konulu yazı ise Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi. Mecliste hızlı tren ve civarına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği yazısı ve Karaağaç Köyü ve civarı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği maddeleri ise oy birliği ile İmar komisyonuna havale edildi. Gündeme sonradan eklenen  Cumhuriyet, Atatürk, İsmetpaşa, İnönü mahallelerinde bulunan trafoların 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği önergeleri ise oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Gündemin 13’üncü maddesinde ise 2019 yılı ücrete tabi işlerin görüşülmesi konusu Tarife komisyonuna havale edilirken, meclis son gündem maddesinde ise Trakya Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı ‘ Turizmin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi mali destek ‘ programına Kapaklı Belediye Başkanlığı adına Trakya Kalkınma Ajansı’na proje sunulması ve projenin uygun bulunması sonrasında hayata geçirilmesi konusunda belediye başkanına yetki verilmesi konusu görüşüldü. Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuyla ilgili olarak; “Trakya Kalkınma Ajansı’nın belediyelere teklifleri oluyor. Biz sermaye hazırlayıp müracaat ediyoruz. Bununla ilgili protokol imzalanması gerekiyor” diye konuştu. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!