Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrika çalışanları Çerkezköy Kent Konseyi tarafından başlatılan her türlü ikinci el eşya toplama kampanyasına destek verdi. Sanayi ve Ticaret Çalışma Grup Başkanı İsmail Cin önderliğinde eşyalar toplanarak Kent Konseyi’ne teslim edildi. Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, verdikleri destek için fabrika çalışanlarına teşekkür etti.
KENT KONSEYİ’NİN PROJESİNE FABRİKA ÇALIŞANLARI DA DESTEK VERDİ

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından başlatılan her türlü kullanılabilir ikinci el eşya toplama kampanyasına Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir fabrikanın çalışanları da destek verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBAN BAYRAMI SINAVINI BAŞARIYLA GEÇTİ: TEKİRDAĞ'DA HİZMETLER KESİNTİSİZ SÜRDÜ
- REHA MUHTAR HAYATINI KAYBETTİ
- ÇORLU İL OLMAYA EN YAKIN İLÇELER ARASINDA
- BAŞKAN AKAY'DAN BODUÇ'A YANIT: “ÖZEL KALEM İL BAŞKANINA VERECEK BİR HESABIM YOK”
- TEKİRDAĞ BAROSU: “SİYASİ PARTİLERİN ANAYASAL STATÜSÜ, SEÇİM HUKUKU VE İHTİYATİ TEDBİRİN YASAL SINIRLARI GÖZETİLMELİDİR”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.