Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KOZUVA AKAY’A ASANSÖRÜ SORDU, AKAY BAKIN NE CEVAP VERDİ

KOZUVA AKAY’A ASANSÖRÜ SORDU, AKAY BAKIN NE CEVAP VERDİ
Çerkezköy’de kıran kırana geçen seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Vahap Akay'a, seçimlerdeki rakibi Süleyman Kozuya ziyarette bulundu.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden dönen Süleyman Kozuva, ilk ziyaretini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yaptı. Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olmasının ardından yine ilk ziyaretini Belediye Başkanı Akay’a yapan Kozuva: “Biz de sizi kahve içmeye bekleriz” dedi.

“BİZ ERKEN DAVRANALIM DEDİK”

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi de ziyarette hazır bulundu. Akay’ı ziyaret edenler arasında ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Metin Taşdelen, Mustafa Ogün Asıl, Murat Narçın ve Rasim Bilgen yer aldı. Seçim öncesinde de ilk ziyaretini Akay’a gerçekleştirdiğini söyleyen Kozuva: “Seçimden sonra ya sen bana, ya ben sana gelecektim. Biz çay içmeye geldik. Biraz da ben erken davrandım. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköy halkı demek ki böyle yönetilmek istiyor. Bir şeyin olmasında da olmamasında da her zaman hayır vardır. Hayırlısı olsun. Allah utandırmasın. İnşallah gelecek 5 yıl içinde daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

ASANSÖRÜ SORDU

Kozuva, seçim döneminde Akay’ın en çok eleştirildiği asansör konusuna da değindi. “Asansörle yukarıya çıkmak isterdim” diyen Kozuva’ya Akay esprili bir şekilde “Yukarıya çıkmak için belediye başkanı olmak lazım dedim. Ben seni buradan uğurlarım. Aşağıya inerken sıkıntı yok” diye cevap verdi. Kozuva da Akay’a; “Aşağıya inerken ben asansörle inmem. Bu kadar lafın üstüne o asansörle inmemem lazım” cevabını verdi.

KOZUVA 5 YIL SONRASI İÇİN SİNYAL VERDİ

5 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimler için atıfta bulunan Kozuva:” Biz sözümüzü tuttuk, çay içmeye geldik. Sizi de en kısa sürede kahve içmeye bekleriz. Bu işin 5 sene sonrası da var yani. Son 2 ay çok önemli biliyorsunuz. Şimdiden bir şey demeyim de son 2 ay çok önemli” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay da “Ziyareti için ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonra hep birlikte Çerkezköy için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!