Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“SON EYT’Lİ EMEKLİ OLANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

“SON EYT’Lİ EMEKLİ OLANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK”
Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin açılışı genel başkan Gönül Boran Özüpak’ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşma gerçekleştiren ve EYT ile ilgili sorunların çözümü için gerekli görüşmelerin başladığını duyuran Özüpak; “Son EYT’li emekli olana kadar mücadelemiz sürecek” dedi.

Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Çerkezköy Şubesi Erna Center’da açıldı. Açılışa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak da katıldı.

“HAKKIMIZI İSTİYORUZ”

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşması dernek başkanı Nihal Zafer Cebeci tarafından yapıldı. Katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan EYT Trakya Derneği Başkanı Nihal Zafer Cebeci; “Bu hak arama mücadelesi henüz tamamlanmış değil. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz. Burada uzun uzun EYT ile ilgili yaşanılanları anlatmak istemiyorum. Ama bizim böyle bir derdimiz var. Biz zamanında primimizi yaşımızı doldurduk, hakkımızı istiyoruz. İşveren yaşlısın diyor, öteki taraftan gençsiniz diyor. Bizler artık kenara çekilmek istiyoruz” dedi.

“İNANIYORUM Kİ BU SES DUYULACAK”

Sonrasında konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da, EYT’nin sorunlarının kısa sürede çözülmesini temenni ederek; “EYT bir haklı mücadele. Ve bu haklı mücadele birçok sivil toplum kuruluşuna örnek olacak. Yanlış yapmadan bir hedefe doğru ilerleyen mücadeleye emek veren sayın genel başkanıma ve tüm emekçilere teşekkür ediyorum. Cesurca bir hak talep etmenin ne demek olduğunu EYT bize gösteriyor. Bu mücadelede olan arkadaşlarımın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu ses duyulacak ve bu yasa çıkacak diyorum. Bu duygu ve düşüncelerle destek olan herkese, sayın genel başkanıma teşekkürlerimi sunuyor, yolunuz açık olsun diyorum” diye konuştu.

“KAZANAN BİZ OLACAĞIZ”

Son olarak konuşma yapan Genel Başkan Gönül Boran Özüpak da; “EYT’yi bilmeyen, duymayan, konuşmayan kalmadı. Bunu bizler başardık. Bu noktayı da bizler gerçekleştirelim. Sonuç alana kadar, son EYT’li arkadaşımız emekli olana kadar bu mücadelemiz devam edecek. Her şey istediğimiz gibi olacak. Yılmayacak, pes etmeyecek ve sonunda kazanan biz olacağız. Bu dernek açılışları ve mücadelenin hızına yetişmekte de güçlük çekiyorum. Ama biz orada olmaktan yılmayacağız. Hangi noktada olmamız gerekiyorsa orada olacağız. Çeşitli illerden gelen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı gururluyum, onurluyum. Edirne’den Kars’ına kadar bu mücadelemizi duymayan kalmayacak. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu. EYT ile ilgili Cumhurbaşkanlığının talimatıyla yapılan görüşmeden bahseden Özüpak, sorunları anlattıklarını ve kısa sürede çözüm için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade etti. Sonrasında derneğin açılış kurdelesi, tüm katılımcılar tarafından kesildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!