Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

VİZYONDA BU HAFTA 16.06.2019

VİZYONDA BU HAFTA 16.06.2019
​​​​​​​Çerkezköy’de sinemalarda bu hafta 1 yeni film vizyona girdi. Birbirinden güzel aksiyon filmlerinin yanı sıra Aytekin Birkon’un senarist ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Cinnet’ filmi de bu hafta vizyonlardaki yerini aldı.

CİNNET

Huzurlu bir ailede yaşayan Nida, bir gece cinnet geçirip eşini öldürür. Küçük bir de kızı olan Nida, sabah uyandığında kocasının cesediyle karşılaşır. Ancak geçirdiği cinneti ve önceki geceyi hatırlamamaktadır. Bu sebeple kaçan Nida, sürekli bu sorunun cevabını arar. Zihninin derinliklerine yöneldiğinde ise, onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Nida’ya musallat olan korkunç cin mi bütün bunlara sebep olmuştur.

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 14:00, 16:15, 20:45

////////////////////////////////////////////////////////////////////

X-MEN: DARK PHOENİX

Bir görev sırasında gizemli bir güce maruz kalarak ölümden dönen Jean Grey, yani Phoenix (Sophie Turner) bu olayın hemen ardından çok daha büyük bir güce sahip olur. Ancak bu gücün kontrolü de aynı şekilde zordur. Phoenix kontrolden çıkıp etrafındakilere zarar vermeye başladıkça, X-Men ekibinin diğer üyeleri hem arkadaşlarını kurtarmak, hem de onun gücünü kötü amaçlar için kullanmak isteyenleri engellemek için mücadele verecektir.

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 11:30, 13:45, 18:15, 20:30

////////////////////////////////////////////////////////////////////

EVCİL HAYVANLARIN GİZLİ YAŞAMI 2

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2”de ekibe yeni katılan üyelerle macera büyümeye devam ediyor. Köpekler için hiç de kolay olmayan şehir hayatından etkilenen kahramanlarımız, davranışsal sorunlar yaşamaya başlar. Köpek davranış uzmanının onların doğayla yaşamasını ve özlerine dönmelerini tavsiye etmesi üzerine, Max (Patton Oswalt) kendisini bir çiftlikte tanıştığı Rooster'ın (Harrison Ford) da yardımıyla “köpek olmayı” öğrenirken bulur!

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 11:00, 13:15, 15:30, 17:45

////////////////////////////////////////////////////////////////////

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN

Film, internet üzerinden paylaştığı videolarla popülerlik kazanan Enes Batur'un rol aldığı "Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?" filminin devamı niteliğinde. İlk filmde çevresi tarafından hor görülen Enes Batur'un şöhret basamaklarını tırmanma hikayesi anlatılıyordu. Bu filmde Enes Batur, ''Adalet Savaşçıları'' adında bir organizasyona katılarak kahramanlığa giden bir yolculupa çıkıyor.

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 11:15, 13:30, 15:45, 18:00, 20:15

////////////////////////////////////////////////////////////////////

GODZİLLA: CANAVARLAR KRALI

Godzilla serisinin yeni filminde daha önceden beyazperdede birçok kere izlediğimiz mega canavarı bir güç savaşının içerisinde izliyoruz. Aralarında Mothra, Rodan ve Godzilla'nın ezeli düşmanı üç başlı King Ghidorah'ın da bulunduğu canavarlar en güçlü olmak için bir savaşa girişirler...

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 11:00, 14:00, 17:00, 20:00

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

AYKUT ENİŞTE

Aile özlemi çeken ve yalnızlıktan bunalmış olan Aykut, evlenip yuva kurmak istemektedir. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Aykut’u hiç ummadığı bir durum beklemektedir. Düğüne bir hafta kala tüm birikimini çaldıran Aykut, bir ailenin damadı olma hayali kurarken; bir anda iki ailenin birden damadı olma yoluna girer. İki aile arasında kalan Aykut, bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaktır?

Seanslar: Çerkezköy Lemar; 12:00, 16:30, 18:45, 21:00

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!