Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AHMET ÇETİN’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

AHMET ÇETİN’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI
Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık adaylığını açıkladı. Çetin, tüm üyelerden destek istedi.

Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, uzun zamandır beklenen adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Atak Farma Kozmetik’te gerçekleştirilen açıklamada Çetin, tüm üyelerin desteğini beklediklerini söyledi.

“HEM BÖLGEMİZE HEM DE ÜLKEMİZE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM”

Hem bölge hem de ülke için faydalı işler yapmak istediklerini ifade eden Çetin; “25 yıldır dünyasının içerisindeyim. Yurtiçinde ve yurtdışında edindiğim tecrübeleri ticaret odasında bugün kullanmak amacıyla başkanlığa adaylık düşünüyorum. Bugün itibariyle aday olacağımı açıklıyorum. 25 yıllık iş dünyası içerisinde olmakla beraber ticaretle uğraşan bir ailenin bireyiyim. Herkes biliyor ben 10 numarayım. 11 çocuklu ailenin 10’uncu çocuğu olmakla dünyaya gelmişim, bunu daha önce de açıklamıştım. Silahlı kuvvetlerde başarıyla işimi yürüttükten sonra akabinde ticari faaliyetime başladım. Ticari faaliyete başlarken hizmetle başlayıp sanayiyle sürdürmeye devam ediyorum. Yurtiçinde ve yurtdışında yatırımlarımız oldu. Bu yatırımla hem ülkemize hem bölgemize katkı sağlamaya devam ediyorum. Ticaret odasında işlerin el ele omuz omuza yürümesi gerekir. Biz arkadaşlarımızla istişareler yaptık, doğru tespitler yaparak güçlü bir kadroyla hizmetkarlığa talibiz. Bu yapacağımız katma değer başta bölgemiz olmak üzere ülkemiz için faydalı olacak” diye konuştu.

“BİZİM EN ÖNEMLİ VİZYONUMUZ EĞİTİM”

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiğini ifade eden Çetin; “Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de önem veren birisiyim. Sadece sanayi ve iş dünyası değil sosyal sorumluluk projelerimizle ön planda olacağız. Eğitim herkes için önemli. Bizim en önemli vizyonumuz eğitim. Eğitim adına yaptığımız yatırımları da hepiniz biliyorsunuz. STK’larla iç içe olduk. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanvekilliği görevinde de bulundum. TÜSİAD üyesiyim. Bölgemizi kalkındıracak hamleleri iyi yapacak bir kadro ile göreve gelmeyi düşünüyoruz. Daha önce görev yapmış arkadaşlarımızın da aynı hedefle geldiğine inanıyorum. Ticaret ve sanayi odasının üyelerinin kazanmasını istiyoruz. Orası şereflenme yeri değil, şereflendirme yeridir. Orası makam peşinde olanların değil, hizmetkarlığa talip olanların yeridir. Bunu da en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Projelerimizi ekiple bir araya geldiğimizde açıklayacağız. Meclis üyesi adaylarımızla birlikte verdiğimiz sözün sonuna kadar arkasında olacağız. Ticaret odasının tüzükleri içerisinde belli olan kriterler çerçevesinde hizmetlerimizi yapmak için bu yola çıktık” ifadelerine yer verdi.

“TÜM ÜYELERDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Süleyman Kozuva’yı destekleyecek misiniz? Ondan mı destek isteyeceksiniz? Sorusuna Çetin; “Benim çizgim belli. Adaylığımı bugün açıkladıysam sonuna kadar kazanacağıma inandığım için. Ben Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday oldum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva’dan değil, tüm üyelerden destek istiyorum” dedi.

“KASIM AYINDA SEÇİM BEKLİYORUZ”

Grup olarak mı adaylığınızı açıklayacaksınız? Sorusuna Çetin; “Bu tüm adayların çıkarken bunu açıklaması gerekirdi. Onlar grup olarak açıkladığından biz de grubumuzu oluşturarak gireceğiz seçime. Meclis gruplardan oluşacak. Ben her daim hizmet edecek, gerçekten hizmete talip olan kişilerin orada olmasını bekliyorum” ifadelerine yer verdi. Başkanlık seçimlerinin tarihi konusunda soruya da Çetin, kasım ayında seçim olmasını beklediklerini ifade etti.

“DAHA ÖNCEKİ BAŞKANLAR DA ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR”

Mevcut yönetimi başarısız bulduğunuz için mi yoksa daha iyisini yapmak için mi adaysınız? Sorusuna Çetin; “Her aday daha iyisini yapmak için aday olur. Bu güne kadar tüm başkanlar odanın gelişimi için ellerinden geleni yapmışlardır. Bölgenin, sanayinin gelişimi için bir şeyler yapmışlardır. Tabiki de farklı şeyler yapmak gerekiyor. Bundan önceki başkanlar da güzel işler yaptılar” dedi.

“BÖLÜNÜRSENİZ YOK OLURSUNUZ”

Trakyalılar, Anadolulular grubu oluşumlarıyla ilgili soruya Çetin; “Bölünürseniz yok olursunuz. Böyle bir şey düşünmüyorum. Burada ticaret yapan herkes bu bölgenin ve ülkenin kılıcını sallayandır. Ötekileştirmek, ayrıştırmak bizi yok eder. Burada Anadolulu da olacak, Egeli de olacak. Burası ticaret odası üyelerinin tamamı o mecliste yer bulacak” şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!