Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AHMET ÇETİN’DEN ÇERKEZKÖY TSO ÜYELERİNE ÇAĞRI

AHMET ÇETİN’DEN ÇERKEZKÖY TSO ÜYELERİNE ÇAĞRI
Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Meslek Komitesi seçimlerine 12 gün kala Çerkezköy TSO üyelerine çağrıda bulunarak, “Gelin hep birlikte ülkemizin en büyük üretim üssünün odası olan ÇTSO ile birlikte geleceği kurgulamak için oyumuzu kullanalım.” dedi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) seçimlerine 12 gün kalırken, Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, oda üyelerine seslenerek, “Vizyoner yapıyla global dünya değişimine yaraşır bir ÇTSO yönetimi anlayışını kurgulamak için hep birlikte başaralım. 12 Kasım Cumartesi günü hep birlikte oyumuzu kullanalım.” çağrısı yaptı.

SON SEÇİMDE 1500 KATILIM OLMUŞTU

Yaklaşan seçim öncesinde sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdüren Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, ‘oy kullanma’ çağrısı yaptı. Son yapılan Çerkezköy TSO seçimlerini hatırlatan Ahmet Çetin, “Bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 bin civarı üyesi bulunmasına rağmen, son seçimde bin 500 civarı üyemiz oy kullandığını göz önünde bulundurursak, üye sayımıza göre katılımın çok düşük olduğunu görürüz. Bu yüzden, önümüzdeki seçimde hep birlikte, tüm üyelerimizin birlik ve beraberliği sağlamak için öncelikli görevimiz sandığa gitmek olmalı. Sandığa gidip oyumuzu mutlaka kullanmalıyız. Tüm üyelerimizden ricam, bu seçimde en az 3 bin üyemizin oy kullanmış olduğu bir seçim gerçekleştirelim.” dedi.

"ODAMIZA SAHİP ÇIKARAK YENİ DÖNEMİ BAŞLATMALIYIZ"

Sarı Liste olarak Çerkezköy TSO’da yeni bir dönem başlatmayı hedeflediklerini vurgulayarak sözlerini sürdüren Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Güçlü bir ekiple, güçlü bir destekle yola çıktık. ‘Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız’ diyerek seçim sürecinde bu yolda yürüdük, yürüyoruz. Bugün seçimlere 12 gün kaldı. Geleceğe güçlü bir Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, sunmak istiyorsak. Bunun birinci basamağı, tüm üyelerimizin odasına sahip çıkmasıyla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Katılımı ne kadar yüksek tutarsak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da geleceğe o kadar güçlü bir şekilde adım atacaktır. Tüm üyelerimizden odamıza sahip çıkarak yeni dönemi başlatmalarını bekliyoruz. Bunun içinde sandığa gelip özgür iradeleriyle, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ileriye götüreceklerine inandıkları ekibe oy vermelerini talep ediyoruz.” diye konuştu.

12 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ HEP BİRLİKTE SANDIKTA BULUŞALIM

Sözlerini tamamlarken, “12 Kasım Cumartesi günü hep birlikte sandıkta bulaşalım” diyerek oda üyelerine çağrıda bulunan Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, şunları dedi: “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde bölge ekonomimiz için yeni bir dönemi hep birlikte başlatma zamanı gelmiştir. Bunun için 12 Kasım Cumartesi günü Çerkezköy’de, Ambardere mevkiinde bulunan Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi'nde 15 Meslek Komitesi için kurulacak sandıklarda oyumuzu kullanıyoruz. Sarı Liste’nin Başkan Adayı olarak ekibim adına tüm oda üyelerimizin kıymetli destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!