Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AKIN YILMAZ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AKIN YILMAZ, ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı, bölgenin sevilen iş insanı Akın Yılmaz, Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Milletvekilliği adaylığı için AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Akın Yılmaz, AK Parti Kapaklı Parti Teşkilatı’nın önünde düzenlediği basın açıklaması ile aday adaylığını duyurdu.

“İLÇEMİZDEN BİR VEKİLİN ÇIKMASINI ARZU ETMEKTEYİZ”

Düzenlenen programın açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal yaptı. Konuşmasında bölgeden bir vekilin Ankara’da mecliste bölgeyi temsil etmesinin önemine vurgu yapan Çoğal, “Cumhurbaşkanımızın belirttiği üzere 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmalarımızı diğer seçimlere göre daha sakin bir şekilde yürüteceğiz. Bu seçim sürecinde bizlerin yapması gereken her zaman yaptığımız gibi yüz yüze, gönül gönüle beraber olmak olacaktır. Bizler Kapaklı Teşkilatı olarak geçtiğimiz seçimlerde yüzde 54 oy ile AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımıza teveccüh gösteren Kapaklımızdan ilçemizi temsil edecek bir milletvekilinin çıkmasını arzu etmekteyiz. Umarım bu arzumuz önümüzdeki seçimlerde gerçekleşecektir. Bütün milletvekili aday adaylarımızın hakkında hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“ELİMDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİM”

Çoğal’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar çeşitli görevlerde bulunduğunu belirtti. Yılmaz, “22 yıl içerisinde yapılan tüm seçimlerde ak davanın hizmetinde olup gerek belediye gerekse milletvekili seçimlerinde partimin ve davamın yanında olup kim aday gösterilirse gösterilsin hiçbir zaman nefsi duygularımla hareket etmeden adaylarımızla birlikte Tekirdağ’da tüm ilçelerde başarılı olmak içim elimden gelen gayreti gösterdim. Sadece seçim zamanı ortaya çıkarak aday adayı olup da aday olamayınca kenara çekilen, seçim zamanında tekrar aday olanlardan asla olmadım. Aday olmasam da bana verilen görevleri layıkıyla yerine getirdim ve getirmeye de devam ediyorum” dedi.

“HİZMET SIRASININ BİZE GELDİĞİNE İNANIYORUM”

Bölgenin sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Akın Yılmaz, “Bugüne kadar Hazreti Yusuf gibi ‘sabır her kapıyı açan duadır’ inancı ile hasret ve tutkuyla hizmet sıramızı bekledik. Bu kutlu yolda yeni hedeflere doğru yürümek içim sizlerin duası, takdiri ve desteğiyle artık hizmet sırasının Tekirdağ’da bir şekilde bize geldiğine inanıyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlerde Tekirdağ’da yaşayan 1 milyon 114 bin vatandaşı temsil etmek, Tekirdağ ve ilçelerinin beklentilerini, sorunlarını ve sıkıntılarını bilen bir kardeşiniz olarak Ankara’da daha gür bir şekilde sesimizi duyurabilmek, Tekirdağ ve bölgemize daha fazla hizmet gelmesini sağlamak, Tekirdağlı hemşehrilerimizi temsil eden biri olabilmek için, yapmış olduğum istişareler sonucu 3 yıldır gururla yürüttüğüm il başkan yardımcılığı görevimden ayrılarak sizleri Ankara’da daha güçlü  temsil  edebilmek, temsilde adaleti sağlamak, ilçemiz ve bölgemizden güçlü bir temsilci olabilmek için Tekirdağ Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

“SOKAKTA KARŞILIĞI OLAN ADAYLARLA YOLA ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Konuşmasına partiye hizmet edenlere teşekkür ederek devam eden Akın Yılmaz, “Çok zor bir seçim arefesindeyiz. Siyasi büyüklerimizden özellikle istirhamım şudur ki, artık cumhurbaşkanımıza güç katacak 1 oyun dahi önemli olduğu bu seçimlerde duygularımızı bir tarafa bırakarak, sahada, sokakta, esnafta karşılığı olan, Cumhurbaşkanımızın sırtından vekil seçilen değil, partimize ve reisimize oy taşıyacak adaylarla yola çıkacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, AK Parti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Yaman, AK Partili Meclis Üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu Bilal Acar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, dernek başkanları, bazı mahalle muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!