Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

AS; “ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

AS; “ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As; “Kongrede şahsıma ve yönetimime teveccüh gösterir de yeniden göreve getirirseniz; sizlerle birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar yapılan çalışmalardan çok daha güzel işlere imza atacağız. Bizler yönetime geldiğimiz günden beri esnafımıza güven veren şeffaf bir yönetim anlayışı ile görev yaptık” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Oda başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mustafa As ve ekibi Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek kooperatif yönetimi ve kooperatif şoförleri ile bir araya geldi. AS ve ekibini Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve kooperatif yönetimi ve şoförler karşıladı

“ŞEFFAF BİR YÖNETİM SERGİLEDİK”

Kooperatif lokalinde şoförler ile bir araya gelen Mustafa As, “Sizleri her zaman ziyaret ediyorum. Bu günkü ziyaretim bildiğiniz gibi oda başkanlığına aday olduğumu ve sizlerin desteğini istiyorum. Kongrede şahsıma ve yönetimime teveccüh gösterir de yeniden göreve getirirseniz sizlerle birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar yapılan çalışmalardan çok daha güzel işlere imza atacağız. Bizler yönetime geldiğimiz günden beri esnafımıza güven veren şeffaf bir yönetim anlayışı ile görev yaptık. Hiçbir esnafımızı ayırt etmeden herkese eşit mesafede yaklaştık. İnşallah tekrar seçildiğimiz takdirde tecrübeli ve deneyimli ekibimizle hizmet kalitemizi arttırarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

“YENİ DÖNEMDE ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

As, konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarımızda her zaman şoför esnafımızın sıkıntılarının çözümlenmesi ve sıkıntıların en aza indirilmesi için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Ancak çözüm bekleyen daha sıkıntılarımız var. Onların da çözümlenmesi için gereken ve gerekli çalışma birlik ve beraberlik içinde yapılacak. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum, yaptığımız çalışmalar yasalar kapsamında, bizlere verilen yetkiler dahilinde yapılmaktadır. Bu nedenle bazı sorunlarımızın çözümü zaman almaktadır. İnşallah yeni dönemde çözüm bekleyen sıkıntılarımızı da çözümleyeceğimize inanıyoruz. Bu gün bizleri ağırladığınız için başta Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat kardeşime ve kooperatif yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere siz değerli şoför esnafımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!