Tekirdağ
11 Ağustos, 2026, Salı
  • DOLAR
    47.74
  • EURO
    55.17
  • ALTIN
    6719.6
  • BIST
    13.812
  • BTC
    63949.338$

BELEDİYE PERSONELİNE “ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ” EĞİTİMİ VERİLDİ

BELEDİYE PERSONELİNE “ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ” EĞİTİMİ VERİLDİ
Çerkezköy Belediyesinde personele yönelik eğitimler devam ediyor. Önceki gün, “Etik Davranış İlkeleri” konulu eğitim gerçekleştirildi. Bu tür eğitimlerin periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.

Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası Çok Amaçlı Salonu’nda verilen eğitim, İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edildi. Eğitimde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Erkan Ilgaz tarafından “Kamu görevlilerinin etik davranış ilkeleri ile başvuru usul ve esasları” hakkında detaylı bilgiler aktarıldı.

DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN EĞİTİMLER SÜRECEK

“Etik Davranış İlkeleri” başlıklı eğitime tüm belediye personelinin katıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımıza daha etkin ve kaliteli hizmet verebilmek adına gerçekleştirdiğimiz bu eğitim programlarımız periyodik aralıklarla devam edecektir” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!