Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’ÜN TOPKAPI PAZARI’NDA YOK YOK!

ÇERKEZKÖY’ÜN TOPKAPI PAZARI’NDA YOK YOK!
​​​​​​​Çerkezköy’de 2’nci el eşya alım satımı yapan Topkapı Pazarı adlı işletmede, evini uygun fiyata dizmek isteyenler için uygun fırsatlar sunuluyor.

Çerkezköy’de Hastane ve Adliye yolu üzerindeki Malkoçoğlu Caddesi’nde hizmet veren Topkapı Pazarı işletmesinde 2’nci el ev eşyaları, büro mobilyaları hem alınıyor hem satılıyor. İkinci el eşya piyasası hakkında bilgiler veren Topkapı Pazarı işletmesi ortaklarından İsrafil Ölmez, kış mevsiminde işlerin çok durgun geçtiğini ama yaz aylarında yine işlerin hareketlendiğini kaydetti. Okul sezonunun kapanması yaklaşırken özellikle öğretmenlerin eşyalarını satmaya başladığını belirten Ölmez, yaz tatilinden sonra ise yine memurların ikinci el eşyalara çok rağbet gösterdiğini ifade etti.

1 HAFTALIK GARANTİ

Topkapı Pazarı olarak sattıkları eşyalara 1 haftalık garanti verdiklerini kaydeden Ölmez, bir hafta içinde verilen eşyalarda herhangi bir sıkıntı olması halinde müşterinin isteğine bağlı olarak ürün değişimi veya tamirini gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu uygulamanın müşterilere daha çok güven verdiğini belirten Ölmez, “Şimdi biz ikinci el eşya satıyoruz diye kimseye kırık-dökük eşya satmaya hakkımız yok. Yani kimsenin böyle bir hakkı yok. Ama müşteri sonuçta ikinci el eşya aldığını bildiği için eşyalara biraz temkinli yaklaşıyor. Acaba nerede ne sıkıntısı var, ben aldığımda bir sorunu başıma patlamaz mı, diye düşünerek biraz şüpheli bakıyor. Biz de bu şüpheyi gidermek için sattığımız eşyalara 1 haftalık garanti veriyoruz. Eğer herhangi bir sıkıntı ortaya çıkması halinde müşterimize hem ürün değişimi imkanı hem de ücretsiz tamir imkanı sunuyoruz. Durum böyle olunca müşterilerimizin bize olan güveni daha da çok artıyor.” diye konuştu.

Piyasalardaki durumun kendilerini çok etkilediğini kaydeden Ölmez, havaların ısınmasıyla beraber piyasaların açılmaya başlamasını beklediklerini söyledi. Ekonomik krizden ister istemez herkesin etkilendiğini belirten Ölmez, “Böyle bir durumda hem insanlar ellerindeki eşyaları satmazken, hem de yeni eşya almaktan geri duruyor.” dedi.

“UYGUN FİYATA EVLERİ DİZİYORUZ”

Hem aile evi hem de bekar evi dizebilecek eşyaların mevcut olduğunu belirten Ölmez, “Topkapı Pazarı’na gelen bir müşteri yaklaşık 3 bin lira ile temiz eşya alıp evini baştan sona dizebilir. Hem aile evi hem de bekar evi için çok uygun eşyalar mevcut. Kendimize ait atölye de olduğu için mutfak dolapları, çocuk odası, banyo dolapları ve döşeme işleri de yapıyoruz. Eşya konusunda kafası karışık olanları Topkapı Pazarı’na mutlaka bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!