Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY 1911 SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

ÇERKEZKÖY 1911 SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu, kulüp tesislerinde çoğunluk şartı aranmaksızın yapıldı. Murat Yiğit Aslan’ın başkan seçildiği kongrede yeni yönetim de belli oldu. Kongrede konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Aslan; “Maddi manevi desteklerinden dolayı belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ederiz” dedi.

Çerkezköy 1911 Spor Kulübü olağan Genel Kurulu, kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede Divan Başkanlığı’na Uğur Erem, katipliğe ise İmdat Özgör seçildi. Sonrasında faaliyet ve denetim raporu okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. Sonrasında kulüp gelir-gider raporu ibra edildi. 2018-2019 futbol sezonu geliri 744 bin 35 lira 53 kuruş, gideri 872 bin 683 lira 53 kuruş olarak, 2019-2020 futbol sezonu geliri 175 bin 594 lira, gideri 623 bin 331 lira 24 kuruş olarak, 2020-2021 sezonu geliri 92 bin 56 lira, gideri ise 92 bin 56 lira olarak ibra edildi. Gelir-Gider raporu oy birliğiyle kabul edildi. Sonrasında kulübün yeni sezon tahmini bütçesinin belirlenmesine geçildi. Tahmini bütçe 463 bin 120 lira olarak oy birliğiyle kabul edildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Ardından kulübün yeni yönetimi belirlendi. Kulüp başkanlığına Murat Yiğit Aslan seçilirken, yönetimde ise şu isimler yer aldı; “Tolga Tokoçin, Giray Engin Baysak, Semih Arda, Gökhan Biber, Erdem Ceylan, Metin Özdemir, Cihan Alözkan, Sebahattin Çolakoğlu, Orçun Yaman, Selahattin Turlin, Burçin Sezer, Bünyamin Avcı, Erhan Camcı, Mehmet Sezer. Yedek listede ise şu isimler yer aldı, “Muzaffer Kurt, Ahmet Sarı, Serdar Kuruoğlu, Sefer Ekizoğlu, Bedri Beyazsu, Fikri Güven, Ali Çolakoğlu, Tolga Dilsiz, Reşit Tokoçin, Cüneyt Güner, Rıdvan Küçük, Zikri Arıç, Necmettin Çınar, Mehmet Can Güven, Can Gökhan Şirin. Denetim Kurulu Asil Üyeliğine; İmdat Özgör, Cevdet Aykaç, Engin Camcı. Denetim Kurulu Yedek Üyeliğine ise; Mustafa Akgül, Güray Şenol, Mustafa Sezer.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dilek ve temenniler kısmında ise Kulübün yeni başkanı Murat Yiğit Aslan, şu konuşmayı yaptı; “Bu kulüp hepimizin. Konuyla ilgili belediye başkanımızla görüşmüştük. Kendisi bize maddi manevi destek olacağını söyledi. Biz de kulübümüz kayyuma devredilmesin diye elimizi taşın altına koyduk. İlçemizin takımını en yüksek yerlere çıkaracağız. Bu konuda Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımız her zaman yanımızda oldu” dedi.

“LİSANS SORUNLARI ÇÖZÜLMÜŞTÜR”

Çerkezköy için elini taşın altına koyduklarını ve iki dönem boyunca kulübe başkanlık ettiklerini ifade eden Tolga Tokoçin de; “Çerkezköy için herkes elini taşın altına koydu. Biz de iki dönem boyunca yaptık. Bu kulübe emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah 3.ligde yolumuza devam edeceğiz. Kulübün tüm futbolcularının lisans sorunları çözülmüştür. Bizler işlerimizin yoğunluğu nedeniyle görevimizi devrettik. Murat arkadaşımızın çok iyi bir şekilde yöneteceğine inanıyorum. Sağolun, varolun” ifadelerine yer verdi.

"HER ŞEY ÇERKEZKÖY İÇİN"

Kulübe herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Kulüp Yönetiminden Gökhan Biber ise, “Her şeyden önce Tolga başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Fakat 200 binlik Çerkezköy’de futbola gönül veren bir avuç insanız. Tabi sizin de dediğiniz gibi bir var oluş mücadelesi bu bizim. Murat başkanımız bu işe gönül koyacağını ve kulübü en iyi şekilde Çerkezköy’de temsil edeceklerini söyledi. Her şey Çerkezköy için. İnşallah güzel bir takım kurup, 3.ligde devam ederiz” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!