Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İŞBİLİR; “CEK’Lİ CAK’LI VAATLERLE ZAMAN BOŞA TÜKETİLİYOR”

İŞBİLİR; “CEK’Lİ CAK’LI VAATLERLE ZAMAN BOŞA TÜKETİLİYOR”
Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir; “Bir türlü getirilemeyen devlet yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin cek-caklı vaatleriyle zaman boşa tüketiliyor. Oysa ki nüfus oranı baz alınarak yatırım programı hazırlanmış olsaydı insanımız kafasını dinlendirebileceği modern parklara, yürüyüş yollarına ve her türlü hizmeti alabilecek kurumlara kavuşmuş olacaktı” dedi.

Memleket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatoş İşbilir, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kapaklı’nın hak ettiği yatırımları alamadığını belirten Başkan İşbilir, “Bir türlü getirilemeyen devlet yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin cek-caklı vaatleriyle zaman boşa tüketiliyor” dedi.

“KAPAKLI’DA KAYDA DEĞER HİZMET YOK”

Sadece genel siyasete dair sıkıntılarla yüz yüze kalınmadığını, bir de yerel siyasette yaşanan sorunlar olduğunu kaydeden İşbilir, “Hele hele genç bir ilçe olan Kapaklı’da bu sorunlar devasa boyutlardadır. Bizlerin gördüğü, vatandaşlarımızınsa dilinden düşürmediği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları maalesef ki beklenilen düzeyde ilçemize kazandırılamamıştır. İkinci hizmet dönemi içerisinde olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi Kapaklı’ya kayda değer bir hizmet sunamamıştır. Alt yapı sorunlarıyla cebelleşen insanımız yarınların bugünden daha iyi olacağına inanmakta, vaat edilen hizmetleri suya atılan ıslak imza olarak değerlendirmektedir. Tabii ki Kapaklı’nın sorunu sadece alt yapı değil. İnsanımızın yüzünü yıkarken dahi tereddüt ettiği şebeke suyu vahametin en üst perdesidir. Pek çok insanın ekonomik nedenlerle kullanmak zorunda kaldığı şebeke suyunun başlı başına hastalık kaynağı olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar analiz raporlarının uygunluğundan bahsedilse de bu hiç de inandırıcı değil. Siz de takdir edersiniz ki renkli akan bir su değil içmek için, temizlikte dahi kullanılamaz. Ancak bütün bunlara rağmen her şeyin yolunda gittiği algısının oluşturulması ve sorunların çözümü hususunda adım atılmaması oldukça düşündürücüdür” şeklinde konuştu. 

“ASLA UMUDUMUZU YİTİRMEDİK”

Kapaklı’nın kısır siyasi çekişmelere kurban edildiğini söyleyen İşbilir, “Bir türlü getirilemeyen devlet yatırımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin cek-caklı vaatleriyle zaman boşa tüketiliyor. Oysa ki nüfus oranı baz alınarak yatırım programı hazırlanmış olsaydı insanımız kafasını dinlendirebileceği modern parklara, yürüyüş yollarına ve her türlü hizmeti alabilecek kurumlara kavuşmuş olacaktı. Bu ve benzeri sorunlar çözülemediği için daha önceden de belirttiğim gibi Kapaklı henüz köy görünümlü ilçe olmaktan kurtulamamıştır. Oysaki Başkan Çetin seçim sürecinde Kapaklı’yı yeni bir çehreye kavuşturacağını söylemişti. Hatta 45 projesi olduğunu açıklamıştı. Projeleri arasında üniversite, modern seracılık, fuar merkezi, çevre yolu, Yıldızkent Kavşağı, Kent Meydan Projesi, engelsiz yaşam merkezi, mahalle hizmet merkezleri ve kent müzesinin bulunduğunu kendisine hatırlatırım. Memleket Partisi olarak bizler hiçbir şekilde ve asla umudumuzu yitirmedik. Her şeyin çok daha güzel olacağı zamanları hep birlikte göreceğiz. Gerek ülke genelinde yaşanan sıkıntı ve sorunların gerekse yerelde katmerleşen problemlerin bir bir çözüleceğine inancımız tamdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven en çok çalışandır” esasıyla çalışmalarımıza devam edip mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz” sözlerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!