Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’E DEĞER KATACAK PROJEDE SONA GELİNDİ

ÇERKEZKÖY’E DEĞER KATACAK PROJEDE SONA GELİNDİ
Çerkezköy’de yaklaşık 1 yıl önce temeli atılan Hilton Otel açılmak için gün sayıyor. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan otelin 2022 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. Çerkezköy’e katma değer katacak proje için son aşamaya gelinirken Belediye Başkanı Vahap Akay da otel inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu. İnceleme esnasında otelin yatırımcısı ve işletmecisi Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça, çalışmalar hakkında Akay’a bilgi verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde temeli atılan Hampton By Hilton’un inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcısı ve İşletmeciliğini Akça Group ve yükleniciliğini Öz Ölmez İnşaat’ın yaptığı Hampton By Hilton Çerkezköy’ün 2022 yılı ekim- kasım aylarında hizmete açılması planlanıyor.

AKAY ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hampton By Hilton Çerkezköy’ün şantiyesini ziyaret etti. Akay, inşaat çalışmalarıyla ilgili Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça ve şantiye yetkililerden bilgi aldı. Akay, yatırımın hayırlı olmasını dileyerek, firma yetkilileri ve çalışanlarına kolaylıklar diledi. Akça Group Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akça, otel yatırımıyla ilgili konuştu. Akça; “Yaklaşık 30 yıldır Almanya’dayım. Ticaretle uğraşıyorum. 2010 yılından bu yana Türkiye’de de hasbelkader bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’de inşaat alanında birkaç proje yaptık. Çerkezköy’de de bir-iki projemiz oldu. Son olarak da Çerkezköy’de Hilton kalitesini getirmeye çalıştık. Hilton’la sözleşmemizi yaptık. 2020’de inşaatımız başladı. Şu anda inşaatımızın kaba, demir ve dış cephesi bitmek üzere. Geri kalan işlerimiz olan mekanik, elektrik ve ince işlerimizi de bitirip 2022 yılının 10 veya 11. ayında otelimizi hizmete sunmayı planlıyoruz. Çerkezköy’e hayırlı olsun diyoruz. Otelimiz toplamda 100 odadan oluşuyor, 80 adet normal oda, 20 adet süit odamız var. Alt kısımda sauna ve spor alanımız var. Resepsiyon bölümünde yine halka açık bir kafeteryamız olacak. Proje Müdürü Gürol İlgar’a, şirket yetkilisi Meryem Arkan’a, Şantiye Şefi Cansu Korkut, yüklenici firma sahibi Öz Ölmez İnşaat sahibi Yunus Ölmez’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Otelimizde 50’nin üzerinde vatandaşı istihdam etmeyi düşünüyoruz” dedi.

“TÜRKİYE POTANSİYELİ OLAN BİR ÜLKE”

Türkiye’nin potansiyeli olan bir ülke olduğunu sözlerine ekleyen Akça, “Kesinlikle Türkiye yatırım yapılabilecek bir ülke. Türkiye’de müthiş bir potansiyel var ve genç nüfusa sahip. Coğrafi olarak Asya ile Avrupa’nın kesiştiği bir bölge ve dolayısıyla Türkiye, yatırım yapmak isteyen herkese kazandırır. Fakat Türkiye’de katma değeri yüksek yatırımların da gelmesi ve teşvik edilmesi gerekir. Sadece inşaatla değil onun dışında katma değeri daha yüksek yatırımların gelmesi gerekir, gelecektir de” sözlerine yer verdi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!